Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla

VOIMA / KESTÄVYYS

Maksimivoima määritellään kyvyksi tuottaa suurin mahdollinen ponnistus yhden kerran. Lihaskestävyys on kykyä tuottaa voimaa toistuvasti pitkään.

Lihasvoiman pystyy ymmärtämään helposti suurimpana mahdollisena voimana, johon lihas tai lihasryhmä pystyy. Harjoitteet, joissa keskitytään lihasvoiman kasvattamiseen tähtäävät yhdellä lihaksella tai lihasryhmällä vain kerran suoritettaviin liikkeisiin.

Suhteessä voimaan, kestävyyden kyky on toistaa samaa liikettä mahdollisimman monta kertaa. Jos pystyt vetämään yhden leuan 10 kg lisäpainoilla voidaan sanoa, että olet voimakkaampi, kuin joku toinen joka pystyy leuanvetoon 5 kg lisäpainoilla. Voi kuitenkin olla, että tämä toinen henkilö on kestävämpi, jos hän pystyy vetämään useamman leuan kuin sinä tällä maksimipainolla.

On tärkeää harjoittaa sekä voimaa että kestävyyttä. Kyse ei ole maksimeista, vaan hyvinvoinnista ja hyvästä elämästä kehossa, jossa viihdyt.


170 tuotetta
  • Sivu 1 / 2

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat alekoodin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi! Lisäksi kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista.