TYE4® - vastus-/tukinauhajärjestelmä

TYE4® 

on tyylikäs, puettava vastus-/avustusjärjestelmä Joan Breibartilta - The MethodPilates®. Täydellinen apuväline täydellisen tasapaino saavuttamiseen ja biomekaniikan kehittämiseen. Laite on todella helppokäyttöinen - sujauta päälle, säädä koko ja olet valmis saamaan enemmän Pilatesharjoittelultasi. TYE4®, kuten muutkin laitepilatesvälineet toimii resistiivisesti (vastus) ja avustavana.


TYE4® KÄYTTÖTARKOITUKSET:

TYE4® ohjaajien kouluttamiseen:

Pilatesohjaajien on tunnettava vastusliikkeiden ja monien pienten yksityiskohtien vaikutus koko monimutkaisessa pilatesjärjestelmässä. Jos he eivät tunne jokaisen liikkeen vaikutusta ohjattavaan, tulkitsevat he liikkeitä ulkomuistista, joka voi johtaa jopa hatallisiin harjoituksiin. 


TYE4® avustamiseen:

En voi tehdä Teaseria? Pelkään kaatuvani taaksepäin, kun teen Climb a Treetä tai Standing Splitsiä? Tässä muutama esimerkki joihin tämä tuote sopii erinomaisesti avustajaksi saattamaan liikkeet loppuun.


TYE4® kuntouttamiseen:

Ei ole epätavallista opettajille/ohjaajille työskennellä asiakkaiden kanssa, jotka kärsivät erilaisten fyysisten vammojen tai heikkouksien kanssa. TYE4® tarjoaa mahdollisuuden tukea, vahvistaa ja nopeuttaa kuntoutumista ja sitä kautta estää uusien vammojen syntymistä.


TYE4® treenaamiseen:

TYE4® lisää 18 kiloa vastusta treeniin. Riippumatta tasostasi, jokainen kehittyy nopeammin ja polttaa enemmän kaloreita harjoitellessaan TYE4®:lla.


  • Näkymä
49,90 €