Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori

SUP-LAUDAT


Treeniä veden päällä. Aurinkoa, aaltoilevaa vettä, sinä ja SUP-lauta.

Kesäpäivä muuttuu vielä paremmaksi, kun siitä voi nauttia merellä, järvellä tai pienemmässäkin vesistössä. SUP-lautailu yhdistää rennon liikunnan ja ruskettumisen täydelliseksi kokonaisuudeksi. 

Valikoimme TREENIKAMAT.fi valikoimaan markkinoiden laadukkaimmat ilmatäytettävät SUP-laudat. Vaihtelu virkistää suppailussakin ja ilmatäytteinen lauta rakastaakin maiseman vaihdoksia. Ilmatäytteinen lauta voittaa perinteisen SUP-laudan monipuolisuudessa ja liikuteltavuudessa, mutta ei häviä kestävyyskamppailussakaan. Red Paddle Co:n laudat ovat kymmenvuotisen kehitystyön huipputulos. Redin laudoilla saat täydellisen suppailukokemuksen olit sitten ensikertalainen tai sup-lautailun rautainen ammattilainen.

Soturit, aurinkotervehdykset ja muut asanat saavat lisähaastetta alla aaltoilevasta vedestä. SUP-joogasta haaveilevalle suosittelemme Voyager-lautaa, jossa Redin erityinen ja patentoitu käsittely tekee laudasta jäykän ja vakaan.

Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä yleislauta/allrounderi kaikenlaiseen suppailuun, Voayger-lauta retkisuppailuun sekä kalastukseen ja tandem-lauta jaettuun elämykseen tai treeniin. 

Voit myös kokeilla lautoja ja niiden sopivuutta sinun stailiisi ennen ostopäätöstä. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@treenikamat.fi, niin sovitaan yhdessä sopiva testihetki merellisessä Kotkassa.

Kaikille laudoille nopea ja maksuton toimitus!


  • Näkymä