Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla

Suomi Kenkä

Klassisia suomalaisia Reino®-kenkiä valmistanut yritys Lieksassa meni konkursiin vuonna 2019. Suomi Kenkä Oy osti tämän tehtaan konekannan ja jatkaa tuotantoa Lieksan Pankakoskella uusituilla kenkämalleilla ja tehtaan vanhaa henkilökuntaa käyttäen.

ARVOT ja VASTUULLISUUS

Tavoite on valmistaa maailman mukavimmat kengät! Kengät, jotka ovat samalla myös luonnonmukaisia ja ekologisia: valmistuksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja. 

DESIGN

YKSINKERTAISTA. TOIMIVAA. MUKAVAA

Suomalainen ( ja Skandinaavinen) design on perinteisesti ollut pelkistettyä, hillittyä, minimalistista, laadukasta ja toimivaa. Nämä ovat lähtökohtia kenkien suunnittelussa. Suomi-kenkä käyttää perinteisiä – hyväksi tunnettuja - suomalaisia materiaaleja mahdollisuuksien mukaan. He tuovat markkinoille parannetun ja päivitetyn version perinteisistä ”tohveleista” jotta ne ovat monikäyttöisemmät, terveellisemmät ja mukavat.

Kengät on suunniteltu toimimaan jalan anatomian ja ergonomian mukaan.

Kengät soveltuvat myös jokapäiväiseen käyttöön. 

3 tuotetta
  • Sivu 1 / 1

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat alekoodin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi! Lisäksi kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista.