Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus

SKINNERS

Kengät vai sukat? Skinners ei ole kumpikaan, mutta silti molemmat – paljasjalkatossut! Skinnersin paljasjalkatossut vievät paljasjalkailun uudelle tasolle. Skinners paljasjalkatossut ovat kuin sukanomaiset kengät. Niissä yhdistyy sukkien keveys ja kenkien suoja. Skinners on kuin huomaamaton toinen iho, se on niin kevyt ja maata myötäilevä. Skinnersit jalassa jalat saavat suojan toteuttaa liikunnalliset tavoitteesi samalla, kun jalat vahvistuvat luonnollisen askelluksen ansiosta.

Skinnersit sopivat monenlaiseen käyttöön – uimahalliin, merenrantaan, avantoon, kuntosalille, kiipeilyyn tai vaellukselle, työpaikalle, joogaan tai kotiin. Niitä voi käyttää sellaisenaan tai sukkien kanssa. Skinnersien valmistuksessa on käytetty hopealankaa, joka on antibakteerinen – tämä vähentää hien hajua. Paljasjalkatossujen pääliosassa on yhdistelty luonnonkuituja sekä keinokuituja, jotta Skinnerseistä on saatu kevyet, hengittävät ja hyvin istuvat.

Skinnersien pohja on parasta mahdollista ruotsalaista ftalaatitonta kaksikerroksista polymeeriä. Se on vain uskomattomat 2 mm paksu ja kestää käyttöä satoja kilometrejä (riippuen käyttökohteesta, tottakai)! Pohja on pehmeä, eikä jätä jälkiä tai naarmuja lattiaan. Polymeeri on kumimainen ja siksi antaa luotettavan pidon liukkailla alustoilla. Skinnersien pohja kestää vettä eli jalkapohja ei kastu ja kylmety märässä pohjan takia. Tossun pääliosasta vesi kyllä tulee läpi.

Skinners paljasjalkatossut suojaavat jalkoja esimerkiksi luonnonvesissä uidessa. Jalat saavat suojaa sekä kivikkoisilta rannoilta, kuumalta hiekalta, meren tai järven pohjan teräviltä sattumilta ja ällöttävältä mutaiselta pohjalta. Paljasjalkatossut kuivuvat nopeasti kesäisessä säässä, vaikka aurinkotuolilla jalassa pitäen. Nurinpäin käännettynä Skinnersit kuivuvat nopeiten. Meressä uinnin jälkeen ne suositellaan kuitenkin huuhtomaan makealla vedellä.

Skinnersit valmistetaan Euroopassa käsityönä. Paljasjalkasukkien valmistukseen ei käytetä liimoja tai saumoja – siksi ne ovat konepestäviä. Pesukoneessa pestessä paljasjalkatossut käännetään ympäri, laittaa pesupussiin ja ohjelmista kannattaa käyttää hienopesua. Skinners paljasjalkatossujen mukana tulee pieni kantopussi, johon paljasjalkatossut voi rullata kuljetukseen. Skinnersien paino on keskimäärin noin 100 grammaa, joten ne eivät paljon matkassa rasita esimerkiksi kätevinä varakenkinä.

Paljasjalkakengät ja –sukat ovat olleet viime vuosina nouseva trendi. Niiden suosio perustuu ohueen pohjalliseen, joka sallii jalan tuntea luonnollisen askeleen. Luonnollinen askel vahvistaa jalan lihaksia ja lisää hyvinvointia. Varpaat saavat työskennellä, siten kuin niiden on tarkoitettu lisäten tasapainoa. Aistiärsykkeet jalkapohjassa antavat aivoille yhteyden maahan – yhteyden, jonka moni nykyaikainen ihminen on kadottanut. Skinners on paljasjalkailun vallankumous mahdollistaen sekä ulko- että sisäkäytön samalla kertaa.5 tuotetta
  • Sivu 1 / 1

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat alekoodin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi! Lisäksi kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista.