Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla

SIRKUS

Tyypilliseen perinteiseen sirkusesitykseen kuuluu ilma-akrobatiaa (trapetsi-, köysi- tai kangastaiteilijoita jne.) sekä normaalia akrobatiaa (kuten permanto- tai notkeusakrobaatteja). Myös hypyt ponnahduslaudalta tai trampoliinilta yksin ja ryhmässä sekä erilaiset ihmispyramidit ovat osa sirkusta. Sirkukseen kuuluvat myös jongleeraus eri välineillä (pallot, pomppupallot, keilat, renkaat, devil's stickit, diabolo), tikarinheittoesitykset, taikurit, klovnit sekä monenlaiset tasapainoilijat (yksipyöräisellä ajajat, käsilläseisojat, nuorallatanssijat jne.).

Sirkuksessa ei kilpailla muita vastaan, vaan lajia voi harrastaa vain harrastamisen ilon ja itsensä kehittämisen takia. Ja miksipä ei - monessa lajissa ei pääse kehittymään samalla tavalla monipuolisesti kuin sirkuksessa! 

22 tuotetta
  • Sivu 1 / 1

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat alekoodin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi! Lisäksi kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista.