Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla

SAVOTTA


Finn-Savotta on vuonna 1955 perustettu perheyritys, jonka sydämen asiana on suunnitella ja valmistaa tuotteita luonnossa liikkuvalle ihmiselle, kaikenlaisiin olosuhteisiin. Savotta on tunnettu alan harrastajien ja ammattilaisten arvostama tuotemerkki, joka merkitsee käyttäjilleen taattua laatua ja luotettavuutta. Savotta on merkki, joka kertoo suomalaisesta osaamisesta, sillä suurin osa tuotteistamme valmistetaan omissa tuotantotiloissamme Karstulassa, Keski-Suomessa. Tästä osoituksena valmistamillamme tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus.


Monet ovat ne tarinat, joita leirinuotioilla on kerrottu. Leiritulilla on seurana myös retkeilijän paras ystävä Savotta, joka on todistanut kaikki ne huikeat tarinat ja uskomattomat kokemukset, joita reppuun ajan myötä on kertynyt. Savotta on ystäväsi, joka uskollisesti palvelee vuodesta toiseen, ja jonka kanssa yhteistyö kokemusten myötä vain paranee.


Savotta tuotteen tarina on jäljitettävissä jopa yksittäiseen ompelijaan. Olemme ylpeitä taitavasta henkilöstöstämme, jonka korkeaa työn laatua arvostetaan myös Suomen puolustusvoimissa. Siitä on osoituksena meille myönnetty puolustusvoimien sertifikaatti ISO-9001-2000. Jatkuva tuotekehityksemme ja henkilökunnan kouluttaminen varmistavat Sinulle aina sopivan Savotta-tuotteen, olipa käyttötarkoituksesi mikä tahansa.


Monet Savotan tuotteista kertovat tarinoita katastrofeista. Savotta on monivuotinen yhteistyökumppani katastrofikohteissa toimivilla apujärjestöillä. Hätätilanteissa pystymme toimittamaan nopeasti meiltä tilatut tuotteet tehokkaan varastointimme ansiosta. Monet tarinat saavat sävyn, kun apu kohtaa sitä tarvitsevan. Näin Savotan valmistamat ja toimittamat tuotteet tuovat lohtua vaikeuksien keskelle.


Jos et löydä tuotevalikoimastamme etsimääsi Savotta -tuotetta ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua sen etsimisessä.

3 tuotetta
  • Sivu 1 / 1

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat alekoodin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi! Lisäksi kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista.