Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla

Laitepilates


Align-Pilates tuotemerkki on perustettu 2010. Laitepilateksen suosio on jatkuvassa kasvussa, eikä trendille ole näkyvissä loppua.  


Align-Pilateksella on ilo esitellä viimeisintä tekniikkaa olevat laitepilates välineet, jotka ovat sekoitus testattuja ja luotettavia perinteikkäitä laitteita ja joiden kehityksessä on asiakkaiden kanssa yhdessä suunniteltuja parannuksia. Align-Pilates kehittää laitteitaan jatkuvasti ja kuuntelee tarkasti kaikkia asiakkailtaan saatuja kokemuksia.


Kauttamme saa huolto- ja ylläpito-, sekä asennuspalvelut, varaosat ja käyttöopastuksen.


PALVELUMME - ASIAKKAAT ETUNENÄSSÄ

Kun on aika huoltaa, korjata tai kysellä lisätietoja, meiltä löydät apua. Meidän kauttamme saa varaosat ja tarvikkeet. Me tarjoamme tarvittaessa kokonaisvaltaisen kuljetus- ja asennuspalvelun. Näin sinulla jää aikaa keskittyä Pilates liiketoiminnan pyörittämiseen!


HALUATKO KOKEILLA ALIGN-PILATES LAITTEITA?

Kun on kyse laitepilates välineistä, on omakohtainen laitteiden kokeilu ja selvittäminen niiden toimivuudesta vähintäänkin oikeutettua ennen ostopäätöstä. Ota meihin yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva aika laitteisiin tutustumiselle.


Showroomimme sijaitsee Espoossa. Ennen ostopäätöstä paras tapa tutustua laitteisiin on itse kokeilla niitä. Showroomissa on asennettuna A2R reformeri half cadillac päädyllä (tornilla), kolme seinään kiinnitettyä half cadillacia, ladder barrel, combo/ wunda chair, sekä muita Align-Pilates tuotteita, kuten mattoja, vastusrenkaita ja rotaatiokiekkoja.


Ota yhteyttä tästä, soita, 050 466 7269 (ark. 8-18) tai lähetä säköpostia asiakaspalvelu@treenikamat.fi

29 tuotetta
  • Sivu 1 / 1

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat alekoodin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi! Lisäksi kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista.