Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus

Meditaatiotyynyt ja -tuolit

Kohdataan totuus - usein meditaatio nähdään suljetuin silmin istumisena joogamatolla tai kovalla lattialla risti-istunnossa. Kenen tahansa keho kipeytyy tällaisesta istumisesta - jalat puutuvat, kädet väsyvät ja selkä kipeytyy. Jo pelkästään suorassa istuminen on monille haastavaa! Ja tästä syystä on olemassa välineitä meditoinnin helpottamiseksi!

Meditaatiotyynyjä on saatavana monenlaisissa eri muodoissa. On olemassa korkea Rondo, matalampi Zafu ja litteä Zabuton. Nämä meditaatiotyynyt vaihtelevat paitsi värin, myös muodon, täytteen ja käyttötarkoituksen osalta. Meditaatiotyynyjen lisäksi on myös meditaatiotuoleja. Menemättä liian tarkkoihin yksityiskohtiin - nämä kaikki on luotu meditaation helpottamiseksi ja kuljettamaan sinut pidemmälle valaistumisen tielläsi.

Meditaatiotyynyt ja tuolit auttavat pitämään selkärangan ja ryhdin suorana, jalat vetreinä ja mielen keskittyneenä. Nämä meditaatiotyökalut ovat välttämättömiä, jos et meditoi vain selälläsi maaten - tällöin suosittelemme valikoimistamme todella hyvää joogamattoa.

14 tuotetta
  • Sivu 1 / 1

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat alekoodin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi! Lisäksi kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista.