Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla

MANDUKA

Manduka perustettiin yksinkertaiselle ajatukselle, että parempi joogamatto voi muuttaa maailmaa.


1997, arkkitehdista joogiksi siirtynyt Peter Strerios löysi yksinkertaisen, elegantisti suunnitellun mustan joogamaton, jossa yhdistyi pitävä ote sekä kokonaisvaltainen tuki. Matto mullisti hänen joogaharjoittelunsa. Kunnioittaakseen mestareitaan, jotka olivat inspiroineet häntä, hän jakoi uskomattoman tuotteen myös muille ja näin alkoi Mandukan tarina.


Mandukan tuotteiden laatu ja suorituskyky ovat vertaansa vailla. Ne valmistetaan yksinkertaisista, kestävistä, luonnollisista - ja aina kun mahdollista - kierrätettävistä materiaaleista kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin. Manduka on yritys, joka on joogaohjaajan joogaohjaajille ja heidän oppilailleen perustama yritys. Manduka on aina kehittyvä, alati markkinoille uusia tuotteita tuova, joogan viisautta ja intohimoa juhlistava yritys.


Manduka tulee "sammakko" -asanaa tarkoittavasta sanasta Mandukasana.

22 tuotetta
  • Sivu 1 / 1

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat alekoodin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi! Lisäksi kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista.