Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori

ILMAJOOGA / JOOGASILKIT

Ilmajooga, Air Jooga, Aerial Yoga - ihanalla lajilla on monta nimeäIlmajooga on joogaharjoitus, jossa riiputaan matalalle ripustetun silkkiliinan varassa. Silkki tukee ja avustaa perinteisten jooga-asanoiden teossa tuntuen miellyttävältä. Ilmajoogaa pidetään perinteistä joogaa rennompana harjoitusmuotona ja sen avulla on helpompi saada liikkeisiin lisää syvyyttä ja liikkuvuutta sekä kasvattaa lihasvoimaa. Air joogaan on helppo samaistua, se on turvallista ja sopii melkein kenelle tahansa.


Ilmajooga kehittää keskivartalon kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä. Ilmajoogalla on todettu olevan vaikutusta selän ja hartiaseudun lihasjäykkyystilojen avaamisessa - sopii myös selkävaivojen hoitoon.Silkkiliina ripustetaan korkeudelle, jolla joogaaja voi myös käyttää lattiaa tukenaan. Etu ilmajoogassa on sen vaatimassa tilassa. Riittää, että tilasta löytyy kunnolliselle kiinnityspisteelle edellytykset ja lajin harrastaminen on mahdollista vaikka omassa kodissa.Firetoys

TREENIKAMAT.fi haluaa varmistaa parhaat mahdolliset välineet ilmajoogan harrastamiseksi. Siitä syystä olemme valinneet englantilaisen Firetoys -brändin toimittamaan meille parhaat mahdolliset tuotteet. 

Firetoys tunnetaan parhaiten sirkus-, jongleeraus-, ilma-akrobatia- ja tuliperformanssituotteiden edustajana sekä valmistajana. Firetoys -silkkiliinat ovat valmistettu Englannissa, parhaista raaka-aineista ja korkeilla laadunvarmistumenetelmillä. Kaikki tuotteet ovat erittäin korkealuokkaisia ja testattuja.
 

Keskittyminen korkealaatuisiin Englannissa valmistettuihin tuotteisiin verrattuna edullisempien Kaukoidän tuontitavaroihin vakiinnutti nopeasti Firetoysin johtavaksi sirkus- ja jongleeraustuotteiden toimittajaksi Englannissa ja Euroopassa.
 

Meiltä saat korkealuokkaiset ilmajoogakankaat useassa eri värivaihtoehdossa. Lisäksi meiltä voi samalla kertaa tilata kaikki tarvittavat tarvikkeet turvalliseen ripustamiseen täältä.


Vastaamme myös kysymyksiin ja opastamme ilmajoogakankaan käytössä. Ota reilusti yhteyttä! Lue hyödyllisiä vinkkejä ilmajoogakankaan käytöstä blogistamme.