Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus

Grangers puhdistusaineet

Grangers on Iso-Britannialainen kylläste -ja pesuainevalmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1937. Grangers kehitti ensimmäisenä maailmassa vesipohjaisen kyllästeen ulkoilmavarusteille jo vuonna 1947. Yritys näytti näin tietä ympäristöystävällisille suojausmenetelmille. Ympäristöystävällinen Grangers on vesipohjaisten hoitoaineiden kehityksessä edelläkävijä. Tuotteet valmistetaan Derbyshiressä ISO 9001 ja ISO 14001 ympäristöstandardin mukaisesti.

Grangers tuotteet ovat lukuisten testien voittajia kestävyytensä ja suorituskykynsä ansiosta: Kyllästeet palauttavat vedenkestävät ja hengittävät tuotteet alkuperäiseen suorituskykyynsä. Kyllästeet, pesuaineet ja hoitoaineet soveltuvat esimerkiksi: Ulkoiluvaatteille, työvaatteille, juoksuvaatteille, kengille, teltoille, kuomuille, repuille ja muille retkeilyvarusteille.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat PFC-vapaita. Grangersin saama Bluesign® merkki takaa, että tuotteissa ei ole ihmisille tai luonnolle haitallisia ainesosia. Bluesign® standardien täyttäminen merkitsee myös alhaisia hiilidioksidipäästöjä sekä energian kulutusta tuotetta valmistettaessa.

Grangers on alallaan ainoa valmistaja, joka täyttää näin korkeat ympäristöstandardit. 

Otamme TREENIKAMOILLA ympäristöasiat vakavasti ja Grangers on siksi meidän valikoimassa.

9 tuotetta
  • Sivu 1 / 1

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat alekoodin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi! Lisäksi kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista.