Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla

Äänimaljat ja symbaalit

Äänimaljoissa on lämmin, täyteläinen ja pitkä ääni, ja niitä käytetään usein rentoutumiseen. Yleisiä äänimaljojen käyttökohteita ovat olla osana meditaatiota, joogaharjoituksia, ääniterapiaa tai äänihierontoja. Äänimaljan harmoninen ja hoitava sointi auttaa syvään, rentoutuneeseen tilaan pääsemisessä ja äänet tuntuvat kehossa rentouttavina signaaleina. Kulhojen vaikutus perustuu värähtelyyn ja oikeaan resonanssitaajuuteen. 

Meditoidessa symbaaleilla voidaan rytmittää meditaation vaiheissa siirtymistä. Symbaalit johdattavat kirkkaalla äänellään meditoijaa aina vain syvemmälle ja syvemmälle mielen uumeniin. Puheen sijaan hiljaisuuden voi rikkoa symbaalien kirkkaalla äänellä, mikä tuo raikastavaa vaihtelua esimerkiksi yin-joogan pitkien asanoiden väliin - keskittyminen ja harjoituksen rytmi paranevat. Symbaalin kirkas sointi käy erinomaisesti ohjaukseen sekä omiin sessioihin.

10 tuotetta
  • Sivu 1 / 1

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat alekoodin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi! Lisäksi kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja tarjouksista.