Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille. Aina nopeat ja edulliset toimitukset!
Rooibos, luomutee
Rooibos, luomutee
Rooibos, luomutee

Rooibos, luomutee

4,90 €
sis. 24 % ALV
Tässä mieltä rauhoittavassa ja tasapainottavassa teessä yhdistyy rooiboslehtien hienostunut aromi sekä kanelin, inkiväärin ja neilikan tuoksut.
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 5 kpl
10 %
+ 3 kpl
5 %
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 2172856
Tuotenumero: 4012824400252

Lumoava rooibostee vie sinut makumatkalle alkuperämaahansa Etelä-Afrikkaan.  

Tässä mieltä rauhoittavassa ja tasapainottavassa teessä yhdistyy rooiboslehtien hienostunut aromi sekä huumava kanelin, inkiväärin ja neilikan tuoksu. Sulje silmäsi, niin voit melkein maistaa Etelä-Afrikan auringon! Tämä tee sopii jokaiselle, joka haluaa maadoittaa ja rauhoittaa itseään. Toimii erityisen hyvin rauhallisten jooga- ja meditaatioharjoituksen yhteydessä.

Luontaisesti kofeiiniton tee.


Haudutusohje:

Kaada 250 ml kiehuvaa vettä teepussin päälle, anna hautua 7 minuuttia parhaan maun takaamiseksi. Lisää halutessasi maitoa tai makeutusta, ja nauti!

Ainesosat: 

Rooibos*(70%), kaneli*(11%), inkivääri*(4%)**, johanneksen leipäpuu*, paahdettu sikuri*, kardemumma*(2%), mausteneilikka*, mustapippuri*, kaneliöljy*, inkivääriöljy*, kardemummaöljy*, vaniljauute*. 

*Raaka-aineet valvottua luomutuotantoa


Tuotetiedot:

  • Maadoittava ja mieltä puhdistava rooibostee
  • Maustettu kanelilla, neilikalla ja inkiväärillä
  • Pakkaus sisältää 17 teepussia, 30,6 g
  • Kofeiiniton
  • Vegaaninen
  • Lisäaineeton.


YOGI TEA® -juomat ovat ayurvedisiä teejuomia ja niiden juuret ovat 3000 vuotta vanhoissa ayurvedisissä opeissa kehon, mielen ja hengen tasapainosta.

Jooga ja ayurvediset opit alkoivat levitä Intiasta maailmalle 1960-luvulla.

Yksi kokonaisvaltaisen ja joogisen elämäntavan uranuurtajista oli Yogi Bhajan, joka tarjoili oppilailleen aromaattisia tee-sekoituksia. Oppilaat alkoivat kutsua tätä teetä "jogin teeksi" ja YOGI TEA® sai alkunsa. Vuonna 1986 YOGI TEA® lanseerattiin Eurooppaan. Vain parhaita raaka-aineita - Valvotuilta ja sertifioiduilta luomutiloilta.

Feel good, Be good, Do good.