Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Samsara joogapyörä
Samsara joogapyörä
Samsara joogapyörä
Samsara joogapyörä
Samsara joogapyörä

Samsara joogapyörä

49,90 €
sis. 24 % ALV
Yoga Wheel on innovatiivinen apuväline syventämään venytyksiä, avaamaan kireitä hartioita ja parantamaan kehonhallintaa.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Kaunis Samsara Yoga Wheel -joogapyörä vahvistaa lihaksistoa ja parantaa tasapainoa. Joogapyörä tuo uutta inspiraatiota joogaharjoitteluusi. 

Joogapyörä on suunniteltu vähentämään kehon lihasjumeja ja lihasten jäykkyyttä selän, hartioiden, rinnan ja vatsan alueella sekä lonkankoukistajissa ja takareisissä. Joogapyörää voidaan käyttää myös tasapaino- ja ydinharjoitteluun kehoa tukevien lihasten vahvistamiseksi.

Joogapyörän parhaat ominaisuudet ovat:

  • Joogapyörän avulla voit venyttää koko kehon etupuolen todella helposti lantiosta hartioihin saakka – lonkan koukistajat, vatsat, rinnan ja hartiat.
  • Taakse päin rullaukset ovat erinomainen ja turvallinen tapa hieroa selkärankaa koko matkalta todella helposti ja taivaallisen syvältä.
  • Joogapyörän avulla on helpompi päästä syvempiin asentoihin, erityisesti sydäntä avaavissa liikkeissä, kuten taakse päin taivutuksissa ja kyynärnojissa. Joogapyörä on todellinen sydänten avaaja!

Yoga Wheelillä saat hauskan tavan kuntoilla. Se on erinomainen apu erilaisissa asanoissa ja sillä voidaan osittain korvata joogavyö tai joogatiili tukielementtinä.

Joogapyörä on valmistettu kovasta (ABS) muovista. Ulkopuolelta se on päällystetty luistamattomalla kauniisti kuvioidulla joogamatolla.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: kova muovi (ABS)
  • Kantavuus: 150 kg
  • Halkaisija: Ø 32 cm
  • leveys: 13 cm

Joogapyörää voi käyttää muuhunkin kuin venyttelyyn. Joogapyörän reunat myötäilevät pitkiä selkälihaksia varsinkin rullaavissa liikkeissä.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tiia

Kevyt ja tukeva

Vihreä Samsara-joogapyörä on herkullisen värinen. Pyörän pinnassa on pehmeä vaahtomainen materiaali, joka tekee pyörän käyttämisestä mukavaa. Ainakin minulla joogapyörä on auttanut syventämään venytyksiäni ja se on tuonut uutta kivaa jo tuttuun harjoitteluun. Suosittelen!
Mallinumero: 634x
Tuotenumero: 4250367918951,4250367933015
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.