Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Piikkimatto, kantokahvalla
Piikkimatto, kantokahvalla
Piikkimatto, kantokahvalla
Piikkimatto, kantokahvalla
Loppunut

Piikkimatto, kantokahvalla

39,90 €
sis. 24 % ALV
Yoga-Madin piikkimatto on täydellinen palautumiseen tai pienten vammojen kuntouttamiseksi. Aktivoi verenkiertoa ja auttaa rentoutumaan.
Loppunut

Yoga-Madin piikkimatto on täydellinen palautumiseen tai pienten vammojen kuntouttamiseksi. Se sopii mainiosti myös rauhoittavan, meditatiivisen kokemuksen etsijöille.

Alkuperäinen piikkimatto esiintyi ensimmäisen kerran jo yli 1000 vuotta sitten Aasiassa. Sitä käyttivät erilaiset gurut harjoittaessaan meditaatiota ja voimaantumista. Yoga-Madin piikkimatto käyttää samaa filofofiaa saadakseen aikaan syvän rentoutumisen ja vähentääkseen lihasten kireyttä.  Piikkimatossa on yli 6000 pientä piikkiä 230 napin muotoisessa levyssä. Maton lukuisat pienet piikit luovat akupunktiomaisen tunnelman.

Piikkimattoa tulee käyttää rauhallisesti - ensimmäiset kerrat voivat tuntua epämiellyttävältä. Tunnetta voi alkuun vähentää käyttämällä piikkimattoa pehmeällä alustalla kuten sängyllä ja siirtymällä vähitellen kovemmalle alustalle. Piikkimattoa käyttäessä parhaan vaikutuksen saa noin 10-20 minuutin yhtäjaksoisella käytöllä.


Tuotetiedot:

  • Koko: 67 cm x 41 cm
  • Materiaali: 100% puuvillasta, 20 millimetrin vaahtomuovipatja
  • Nopea kiinnitys sekä kantokahva.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: YBEDONN
Tuotenumero: 5060045909824,-831