Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Yerba Santa suitsukekimppu, 10 cm

Yerba Santa suitsukekimppu, 10 cm

8,90 €
sis. 24 % ALV
Sydänchakraa puhdistava, rakkautta ja positiivisuutta houkutteleva suitsukekimppu. Makea tuoksu.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Sydänchakraa puhdistava, rakkautta ja positiivisuutta houkutteleva suitsukekimppu. Makea tuoksu.

Yerba Santa, Pyhä Yrtti, Intiaanipalsami. Tätä monilla nimillä tunnettua kasvia on käytetty erilaisissa parantavissa tarkoituksissa satojen vuosien ajan. Nykyään Pyhää Yrttiä poltetaan henkisistä syistä – se houkuttelee elämääsi rakkautta, positiivisuutta ja selkeyttä. Lisäksi se vapauttaa sydänchakraa varastoidusta kivusta ja kärsimyksestä. 

Yerba Santan tuoksu muistuttaa hampun tuoksua, se on makean kitkerä, ja hieman lääkemäinen. 

Käyttö:

Polta suitsuketta kimppuna, yksittäisinä lehtinä tai murrettuna paloina. (Polta suitsuketta aina palamattomalla alustalla, valikoimastamme löydät myös suitsukkeen polttamiseen suunnitellut alustat). Jos poltat suitsuketta kimppuna, sytytä ainoastaan nipun yläosa palamaan, ja puhalla hetken päästä sammuksiin, jolloin nippu jää savuamaan. Savun muodostumista voi kiihdyttää puhaltamalla suitsukekimppuun hieman ilmaa. Huomioithan, että kimppusuitsukkeet tuottavat huomattavasti enemmän savua kuin suitsuketikut, ja palavat pitkään. Voit sammuttaa nipun "tumppaamalla" sen palamatonta alustaa vasten. 

Puhdistaaksesi itsesi ohjaa savua omaan suuntaasi, sydäntäsi kohti ja pään yli. Tämän jälkeen voit kiertää taloasi suitsukkeen kanssa, puhdisten myös sen.


Tuotetiedot:

  • Yerba Santa salvian lehtiä 
  • Paloaika: 1–2 tuntia
  • Koko: 10 cm nippu
  • Sydänchakraa puhdistava, rakkautta ja positiivisuutta houkutteleva suitsuke.Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 51292
Tuotenumero: 51292