Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Vastuskuminauha, Strong 150 x 15 cm & ohjeet (eng)
Vastuskuminauha, Strong 150 x 15 cm & ohjeet (eng)
Vastuskuminauha, Strong 150 x 15 cm & ohjeet (eng)
Vastuskuminauha, Strong 150 x 15 cm & ohjeet (eng)
-40%

Vastuskuminauha, Strong 150 x 15 cm & ohjeet (eng)

40 % alennus
5,94 € 9,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 5,94 €
sis. 24 % ALV
Tämä raskaan vastuksen antava vastuskuminauha sopii tehokäyttöön ja atleettisille käyttäjille. Mukana ohjekirja monipuolisiin liikkeisiin.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Tämä raskaan vastuksen antava vastuskuminauha sopii tehokäyttöön ja atleettisille käyttäjille.

Vastuskuminauhan mukana tulee opasvihko, jonka avulla on helppo aloittaa harjoittelu. Opasvihossa on liikkeitä koko vartalon harjoittamiseen. Saatavilla myös kevyenä (Light) ja keskivahvana (Medium) versiona.

Vastuskuminauha on upean monipuolinen treeniväline, joka sopii jokaiselle tasosta riippumatta. Se mahtuu pieneen tilaan ja on siksi joka kodin perustreeniväline. Vastuskuminauha on myös helppo ottaa mukaan matkalle, mökille tai kuntosalille. Vastuskuminauha sopii sekä lämmittelyyn, varsinaiseen treeniin että loppuverryttelyyn. Vastuskuminauhalla saa harjoiteltua koko kropan läpi tehokkaasti, eikä sen käyttöönotto vaadi pitkää perehtymistä tai kuntoilutaustaa. Monipuolisuutensa ja helppoutensa vuoksi vastuskuminauha on yksi upeimmista välineistä harjoitteluun.


Tuotetiedot:

  • Vastuksen voimakkuus: raskas, sopii atleettisille käyttäjille
  • Koko: 150 cm x 15 cm
  • Huom. Sisältää lateksia, älä käytä tuotetta, mikäli olet allerginen lateksille

Hoito-ohjeet:

Vastusnauha on valmistettu lateksista, joka on orgaaninen luonnollinen aine, joka hajoaa ja heikkenee ajan myötä. Siksi se tulisi suojata äärimmäisiltä lämpötiloilta, kemikaaleilta, hajusteilta, hieltä ja kosteudelta, jotka kaikki voivat nopeuttaa tuotteen heikkenemistä.

Tuotteen oikeanlainen säilytys auttaa pidentämään tuotteen käyttöikää. Vastusnauha tulee avata tasaiselle ja pölyttää talkilla ajoittain. Tämä estää kumia tarttumasta yhteen lämpimänä ja helpottaa solmujen tekemistä ja irrottamista.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: FRESBAND9S
Tuotenumero: 5060045902719,-696,-702