Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Valkosalvia ja setri suitsukekimppu, 10 cm

Valkosalvia ja setri suitsukekimppu, 10 cm

8,90 €
sis. 24 % ALV
Puhdistustarkoitukseen sopiva tuoksuyhdistelmä raikasta valkosalviaa ja lempeää setriä.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Puhdistustarkoitukseen sopiva tuoksuyhdistelmä raikasta valkosalviaa ja lempeää setriä.

Setrilehden tuoksu on rauhoittava, puumainen ja maanläheinen. Suitsuke luo huoneeseen seesteisen ja rennon ilmapiirin. Sopii hyvin olohuoneen ja makuuhuoneen tuoksuksi. Valkosalvia sen sijaan on huomattavasti voimakkaampi ja intensiivisempi, sekä raikkaampi. Nämä kaksi hyvin erilaista tuoksua sulautuvat kuitenkin hyvin yhteen, täydentäen toisiaan erinomaisesti. 

Sekä setriä että valkosalviaa käytetään kodin ja mielen energiapuhdistuksessa. 

Käyttö:

Polta suitsuketta kimppuna, yksittäisinä lehtinä tai murrettuna paloina. (Polta suitsuketta aina palamattomalla alustalla, valikoimastamme löydät myös suitsukkeen polttamiseen suunnitellut alustat). Jos poltat suitsuketta kimppuna, sytytä ainoastaan nipun yläosa palamaan, ja puhalla hetken päästä sammuksiin, jolloin nippu jää savuamaan. Savun muodostumista voi kiihdyttää puhaltamalla suitsukekimppuun hieman ilmaa. Huomioithan, että kimppusuitsukkeet tuottavat huomattavasti enemmän savua kuin suitsuketikut, ja palavat pitkään. Voit sammuttaa nipun "tumppaamalla" sen palamatonta alustaa vasten. 

Kodin energiapuhdistus suositellaan tehtäväksi niin, että suitsuketta kuljetetaan alhaalta ylöspäin, ja savua löyhytellään avointa ikkunaa tai ovea kohti, jolloin negatiivinen energia pääsee poistumaan huoneesta.


Tuotetiedot:

  • Valkosalvian ja setripuun lehtiä 
  • Paloaika: 1-2 tuntia
  • Koko: 10 cm nippu
  • Puhdistava ja virkistävä.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 5124
Tuotenumero: 7434631115124