Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Valkosalvia ja kaneli suitsukekimppu, 10 cm

Valkosalvia ja kaneli suitsukekimppu, 10 cm

9,90 €
sis. 24 % ALV
Yllättävä yhdistelmä raikasta valkosalviaa ja pehmeää kanelin tuoksua. Puhdistaa kotia ja virkistää mieltä. Polta kimppuna tai yksittäisinä lehtinä.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Yllättävä yhdistelmä raikasta valkosalviaa ja pehmeää kanelin tuoksua. Puhdistaa kotia ja virkistää mieltä. Polta kimppuna tai yksittäisinä lehtinä.

Kanelin tuoksu on kaikille tuttu – pehmeä, makea ja helposti lähestyttävä. Kaneli mielletään usein talviseksi, jopa jouluiseksi tuoksuksi. Valkosalvia sen sijaan on huomattavasti voimakkaampi ja intensiivisempi, sekä raikkaampi. Nämä kaksi hyvin erilaista tuoksua sulautuvat kuitenkin hyvin yhteen, täydentäen toisiaan erinomaisesti. 

Kaneli tunnetaan kehoa ja mieltä lämmittävästä vaikutuksestaan. Valkosalviaa käytetään kodin ja mielen energiapuhdistuksessa. Yhdessä nämä tuoksut kohottavat mielialaa ja luovat miellyttävän tunnelman kotiin.


Käyttö:

Polta suitsuketta kimppuna, yksittäisinä lehtinä tai murrettuna paloina. (Polta suitsuketta aina palamattomalla alustalla, valikoimastamme löydät myös suitsukkeen polttamiseen suunnitellut alustat). Jos poltat suitsuketta kimppuna, sytytä ainoastaan nipun yläosa palamaan, ja puhalla hetken päästä sammuksiin, jolloin nippu jää savuamaan. Savun muodostumista voi kiihdyttää puhaltamalla suitsukekimppuun hieman ilmaa. Huomioithan, että kimppusuitsukkeet tuottavat huomattavasti enemmän savua kuin suitsuketikut, ja palavat pitkään. Voit sammuttaa nipun "tumppaamalla" sen palamatonta alustaa vasten. 

Kodin energiapuhdistus suositellaan tehtäväksi niin, että suitsuketta kuljetetaan alhaalta ylöspäin, ja savua löyhytellään avointa ikkunaa tai ovea kohti, jolloin negatiivinen energia pääsee poistumaan huoneesta.


Tuotetiedot:

  • Valkosalvian lehtiä ja kanelitankoja
  • Paloaika: 1-2tuntia
  • Koko: 10 cm nippu
  • Puhdistava ja virkistävä.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 1348
Tuotenumero: 7434631351348
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.