Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Uvja 1200 untuvamakuupussi
Uvja 1200 untuvamakuupussi
Uvja 1200 untuvamakuupussi
Loppunut

Uvja 1200 untuvamakuupussi

348,90 €
sis. 24 % ALV
Äärimmäisiin olosuhteisiin suunniteltu Anar Uvja -makuupussi pitää sinut lämpimänä myös talven telttaretkillä. Makuupussin täytteenä on 1200 g aitoa untuvaa.
Loppunut

Äärimmäisiin olosuhteisiin suunniteltu Anar Uvja -makuupussi pitää sinut lämpimänä myös talven telttaretkillä. Makuupussin täytteenä on jopa 1200 g lämmintä untuvaa. 

Neljään vuodenaikaan suunnitellussa untuvapussissa on muotoiltu ja kiristettävä huppu sekä lämmönkarkailua estävä kaulus. Pussin Ripstop -pintamateriaali on DWR-käsitelty vettä hylkiväksi. Makuupussin sisäkangas tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, eikä hiosta. Pussin sisällä pikkutasku puhelimelle, jolloin kylmyys ei syö akkua yön aikana. Laadukkaan, kaksisuuntaisen YKK-vetoketjun ansiosta voit tarvittaessa tuulettaa pussia myös jalkopäästä. Jalkopäässä ripustuslenkit. 

Suojapussin kiristysnauhojen avulla saat pakattua pussin hyvin pieneen tilaan kuljetuksen ajaksi. Pakkaa makuupussi aina survomalla, ei rullaamalla , jotta untuvat pysyvät kuohkeampana, ja pussi säilyttää lämmöneristävyytensä paremmin.

Uvja -makuupussin kanssa nukut ulkona jopa parinkymmenen asteen pakkasilla!


Tuotetiedot:

  • Lämmin talvimakuupussi
  • Lämpötilarajat: comfort -15 ℃, limit -23 ℃, extreme -35 ℃
  • Lämpötilat on EN-23537 standardin mukaiset
  • Täytteen paino 1200 g, makuupussin paino vain 2000 g
  • Oikea kätinen
  • Nukkujan pituus max 195 cm
  • Mitat: 55 x 85 x 220 cm
  • Untuvan fill power -luku 750
  • Materiaali : Päällinen 100 % polyamidi, Täyte 90 % hanhen untuva/ 10% höyhen.

Pesuohje: Ensisijaiseksi huolloksi suositellaan tuuletusta aina käytön jälkeen. Pestävä erikseen muusta pyykistä, nurin päin käännettynä. Varmista, että vetoketjut ja tarranauhat on suljettu. Käytä mietoa pesuainetta, vältä huuhteluaineen käyttöä. Älä kuivaa makuupussia vääntämällä, jotta höyhenet eivät vahingoitu. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä kuivausrumpua, rumpu pöyhii untuvan ja saa sen jakautumaan tasaisesti. Säilytettävä ilman suojapussia.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 102292682
Tuotenumero: 6438014256993
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.