Ticket To The Moon - MoonHammock Single, riippumatto
Ticket To The Moon - MoonHammock Single, riippumatto Ticket To The Moon - MoonHammock Single, riippumatto Ticket To The Moon - MoonHammock Single, riippumatto Ticket To The Moon - MoonHammock Single, riippumatto Ticket To The Moon - MoonHammock Single, riippumatto Ticket To The Moon - MoonHammock Single, riippumatto Ticket To The Moon - MoonHammock Single, riippumatto

Ticket To The Moon - MoonHammock Single, riippumatto

Madventure TOP-10 Must Have varuste

38,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Alkuperäisvalmistajan MoonHammock on uudistunut entistäkin helppokäyttöisemmäksi. Riippumatossa oleskelemisen lisäksi nyt myös asentaminen on hauskaa: MoonHammock Express Setting Bag on uusi ratkaisu, jolla pääset kirjaimellisesti mukavuusalueelle käden käänteessä. Irrotettavan puolikuun muotoisen säilytyspakkauksen lisäksi MoonHammockissa on nyt myös toinen, kiinteä suorakaiteen muotoinen tasku, johon riippumaton voi pakata. Tilaa riittää hyvin yhdelle henkilölle ja keveytensä ansiosta MoonHammock kulkee helposti mukana.


Materiaali on korkealaatuista hengittävää laskuvarjonailonia, joka kunnioittaa kehon verenkiertoa eikä synnytä painepisteitä tarjoten näin mitä mukavimmat unet ja fiiliksen. Kestää kosteutta, kuivaa nopeasti ja karkottaa ikävän. Koukut päissä ruostumatonta terästä. 


Hammock on listattu Madventures -seikkailijan oppaan "Must Have TOP-10" -varustelistalle.


Kiinnitysköydet eivät sisälly toimitukseen, suosittelemme hankkimaan Ticket To The Moon kiinnitysköysipussin tai puita suojaavan Tree-Friendly Strap-pakkauksen.  


Ticket To The Moon kankaat ovat Öko-Tex Standard 100 sertifioituja, eli mm. haitallisista kemikaaleista vapaita ja ihoystävällisiä.


Ominaisuudet:

  • Paino: vain 480 g
  • Kantavuus 200 kg
  • Pituus: 3,20 m koukusta koukkuun
  • Makuupituus: 2,90 m
  • Leveys: 1,50 m
  • Kuljetuspussin pituus 37 cm, halkaisija 10 cm
  • Konepestävissä 30C
  • Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.


Valmistettu eettisissä ja ihmisoikeutta kunnioittavissa olosuhteissa Balilla.  

Pituus:
10 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
37 cm
Paino:
0.47 kg