Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Suspension Trainer
Suspension Trainer
Suspension Trainer
Suspension Trainer
-20%

Suspension Trainer

20 % alennus
50,32 € 62,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 50,32 €
sis. 24 % ALV
Suspension Trainerilla treenin voi aloittaa kiinnittämällä tuotteen seinään, puuhun tai lähes minne vain. Kannettava, kevyt harjoitusmuoto.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Kannettava, kevyt harjoitusmuoto, jolla voit tehdä treenisi lähes missä vain, milloin vain! Käytät treenissä omaa painoasi ja vahvistat koko kroppasi kerralla lisäten lihasmassaasi ja polttaen epätoivottua rasvaa!

Suspension Trainer lisää notkeutta ja kestävyyttä. Se auttaa vahvistamaan ja ylläpitämään vahvaa kehoa. Käsi- ja jalkalenkeillä hyväksi käyttäen voit kehittää liikkeet joilla et jätä mitään osaa kropastasi treenaamatta.

Treenin voi aloittaa kiinnittämällä tuotteen seinään, puuhun tai lähes minne vain. Kiinnitys onnistuu koukulla/hakasilla tai kiinnittämällä turvallisen kohteen ympärille, jonka ympärysmitta on korkeintaan 1,1 metriä. Mukana tulee verkkokassi.

Varoitus:

Koska tuotetta voi käyttää monenlaisissa ympäristöissä mukaan lukien ulkotilat, tarkista tuote aina ennen käyttöä kulumisten varalta ja vaihda aina uuteen, jos havaitset hankaumia tai repeytymiä. Aina ennen käyttöä varmistu kiinnityskohteen soveltuvuudesta ja lujuudesta tarkoitettua käyttöä varten.

Käyttäjän maksimipaino 125 kg.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: FSUSPTRAIN
Tuotenumero: 5060045904980
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.