Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Ruunaa, punainen
Ruunaa, punainen
Ruunaa, punainen
Ruunaa, punainen
-30%

Ruunaa, punainen

30 % alennus
41,23 € 58,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 41,23 €
sis. 24 % ALV
Lieksan Pankakoskella valmistetut maailman mukavimmat kengät! Anatomisesti jalan muotoiset, eikä päinvastoin.
Toimitus 1-10 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Suomessa Lieksan Pankakoskella entisen Reino®- ja Aino® kenkiä valmistaneet tehtaan tiloissa valmistunut Suomi-Kenkä edustaa modernia Skandinaavista muotoilua, jonka muotoilussa mennään jalkapohja edellä. Näin syntyi parannettu ja päivitetty version perinteisistä ”tohveleista”, jotka ovat monikäyttöisemmät, terveellisemmät ja mukavat.

Jokapäiväiseen käyttöön sopiva yleiskenkä. Kierrätyskumia sisältävä  ”Ecorubber™”- pohja soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Päällinen valmistettu 90% villasta joka on  Mulesing-vapaata. Villa on viileä kesällä ja lämmin talvella sekä imee itseensä kosteutta jalasta. Kantapään kumilenkki on suunniteltu niin, että sen voi jättää tarvittaessa myös kantapään alle. Helppo pujottaa jalkaan. Jalkapöydän päällä  olevalla joustavalla säätölenkillä  kengän saa sopivaksi hyvinkin erilaisille jaloille. Kengän kärki on leveä jotta varpailla runsaasti tilaa. 

Erittäin kevyt ja taipuisa – helppo ottaa mukaan matkalle esim. taukokengäksi.


Tuotetiedot:

  • Koot: 37-46
  • Väri: Harmaa päällinen 
  • Päällinen: 90% villaa ja 10% polyesteriä sisältävä huopa. 
  • Paino: 120g (koko 41)


AINUTLAATUINEN ULKOPOHJA

Kenkien pohjat  ovat ”Ecorubber™ ” luonnonkumia, johon sekoitetaan mukaan kierrätetyistä autonrenkaista saatua kumirouhetta sekä renkaiden valmistuksessa syntyviä kumijäämiä. Kumiseos vulkanisoidaan (=sulatetaan) suoraan kengän päälliseen kiinni, joka takaa erittäin lujan liitoksen. Kumiseoksesta pystytään käyttämään tuotannossa käytännössä 99,5%, joten jätettä ei tästä synny! Suoravulkanointi myös eliminoi liimojen käytön. Liimat ovat haitallisia sekä ympäristölle, että niitä käsitteleville työntekijöille. Tietääksemme mikään muu valmistaja maailmassa ei tee kierrätyskumia sisältäviä suoravulkanoituja pohjia tällä hetkellä. Pohja on erittäin joustava ja paksuudeltaan vain 3 mm. Se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön,eikä jätä jälkiä lattiaan.

Kengät ovat leveät varpaiden kohdalta, jalkaterveyden yksi perusasioista on että kengän kärki ei saa puristaa varpaita lainkaan yhteen. Kengät istuvat kuitenkin hyvin nilkan kohdalta. Ne ovat tehty myös äärimmäisen kevyeiksi.

Pohja on ohut ja taipuisa, aktivoiden ja vahvistaen jalan pikku lihaksia ja jänteitä. Näin kenkä toimii oikealla lailla jalan luonnollisen ergonomian mukaisesti, ei sitä vastaan. Vahvat jalan lihakset ovat jalkaterveyden perusta. Kehittämämme pohjan ansiosta saavat tarvitsemaansa harjoitusta jokapäiväisessä käytössä – ilman mitään ylimääräisiä ”jalkatreenejä”.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: SU00RD
Tuotenumero: 6417989917108,-108,-139,-146,-153
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.