Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Koli huopatossut
Koli huopatossut
Koli huopatossut
Koli huopatossut

Koli huopatossut

78,90 €
sis. 24 % ALV
Koli huopatossut sivu-venykkeillä. Lieksan Pankakoskella valmistetut maailman mukavimmat tossut! Anatomisesti jalan muotoiset, eikä päinvastoin.
Toimitus 1-10 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Suomessa Lieksan Pankakoskella entisen Reino®- ja Aino® kenkiä valmistaneet tehtaan tiloissa valmistunut Suomi-Kenkä edustaa modernia Skandinaavista muotoilua, jonka muotoilussa mennään jalkapohja edellä. Paranneltu ja päivitetty version perinteisistä ”tohveleista”, jotka ovat monikäyttöisemmät, terveellisemmät ja mukavat.

Jokapäiväiseen käyttöön sopiva yleiskenkä. Kierrätyskumia sisältävä  ”Ecorubber™”- pohja soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Päällinen valmistettu 90% villasta joka on  Mulesing-vapaata. Villa on viileä kesällä ja lämmin talvella sekä imee itseensä kosteutta jalasta. Kantapään kumilenkki on suunniteltu niin, että sen voi jättää tarvittaessa myös kantapään alle. Helppo pujottaa jalkaan. Jalkapöydän päällä  olevalla joustavalla säätölenkillä  kengän saa sopivaksi hyvinkin erilaisille jaloille. Kengän kärki on leveä jotta varpailla runsaasti tilaa. 

Soveltuvat sekä sisä-, että ulkokäyttöön. Kierrätyskumia sisältävässä Feelmax® EcoRubber pohjassa käytetään kahta eri kumikovuutta; kovaa päkiän ja kantapään alla, pehmeämpää muualla. Näin saavutetaan optimaalinen kulutuskestävyys, joustavuus ja pito.
Pohja vulkanoidaan suoraan päälliseen ilman haitallisia liimoja. Suoravulkanointi varmistaa pohjanerittäin lujan liitoksen.

Erittäin kevyt ja taipuisa – helppo ottaa mukaan matkalle esim. taukokengäksi.

Tuotetiedot:

  • 2 eri väriä: siniharmaa huopa mustalla pohjalla (koot 37-46) ja fuksia huopa mustalla pohjalla (koot 37-42).
  • 5mm paksu kierrätysvilla-huopa (50% kierrätysvilla, 30% Mulesing-vapaa uusvilla, 20% Polyester).

AINUTLAATUINEN ULKOPOHJA

Kenkien pohjat  ovat ”Ecorubber™ ” luonnonkumia, johon sekoitetaan mukaan kierrätetyistä autonrenkaista saatua kumirouhetta sekä renkaiden valmistuksessa syntyviä kumijäämiä. Kumiseos vulkanisoidaan (=sulatetaan) suoraan kengän päälliseen kiinni, joka takaa erittäin lujan liitoksen. Kumiseoksesta pystytään käyttämään tuotannossa käytännössä 99,5%, joten jätettä ei tästä synny! Suoravulkanointi myös eliminoi liimojen käytön. Liimat ovat haitallisia sekä ympäristölle, että niitä käsitteleville työntekijöille. 

Kengät ovat leveät varpaiden kohdalta, jalkaterveyden yksi perusasioista on että kengän kärki ei saa puristaa varpaita lainkaan yhteen. Kengät istuvat kuitenkin hyvin nilkan kohdalta. Ne ovat tehty myös äärimmäisen kevyeiksi.

Pohja on ohut ja taipuisa, aktivoiden ja vahvistaen jalan pikku lihaksia ja jänteitä. Näin kenkä toimii oikealla lailla jalan luonnollisen ergonomian mukaisesti, ei sitä vastaan. Vahvat jalan lihakset ovat jalkaterveyden perusta. Kehittämämme pohjan ansiosta saavat tarvitsemaansa harjoitusta jokapäiväisessä käytössä – ilman mitään ylimääräisiä ”jalkatreenejä”.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: KO00PU
Tuotenumero: 6417989918044,-051,-082,-099,-143,-157,-174
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.