Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille.
Suitsuke, Dragon's Blood, 15 g

Suitsuke, Dragon's Blood, 15 g

3,90 €
sis. 24 % ALV
Dragon's Blood luo ympärilleen maagisen tunnelman yrttien, hartsien ja aromaattisten öljyjen sekoituksesta valmistetulla tuoksulla.
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 5 kpl
5 %
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 3112000000045
Tuotenumero: 3112000000045

Dragon's Blood luo ympärilleen maagisen tunnelman yrttien, hartsien ja aromaattisten öljyjen sekoituksesta valmistetulla tuoksulla.

Suitsukkeita on käytetty Aasiassa tuhansien vuosien ajan meditaatiossa, puhdistautumisrituaaleissa, uskonnollisissa menoissa sekä parantavana terapiana. Eri tuoksuilla ja ainesosilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja ominaisuuksia. Korkealaatuiset suitsukkeet ovat käsityönä valmistettuja, 100% luonnontuotteita. 

Dragon's Blood, eli lohikäärmeen veri on suitsuke, joka yllättää. Se ei ole voimakkaan intensiivinen, kuten ensimmäinen mielikuva saattaisi olla, vaan makea ja puuterinen tuoksu. Dragon's Blood luo ympärilleen maagisen tunnelman yrttien, hartsien ja aromaattisten öljyjen sekoituksesta valmistetulla tuoksulla. Lisäksi tuoksussa on häivähdys sentelipuuta, setripuuta ja labdanumia. Dragon's Blood suitsuketta on perinteisesti käytetty jumalille uhraamiseen, sekä elinympäristön puhdistamiseen ja täyttämiseen rakkaudella. 

Käyttö:

Sytytä suitsuketikku ja anna palaa hetki liekillä, tämän jälkeen puhalla liekki sammuksiin, jolloin suitsuke jää savuamaan. Yhden suitsuketikun paloaika on noin 30 min. 


Tuotetiedot:

  • Pakkauskoko: 15 grammaa
  • Paloaika: 30 min (per tikku)
  • Makea ja puuterinen, yrttien, hartsien ja aromaattisten öljyjen sekoitus 
  • Peittää epämiellyttäviä hajuja.