Tilaa lahjat 20.12 mennessä!
Skinners - Sukkakenkä Metal Grey
Skinners - Sukkakenkä Metal Grey Skinners - Sukkakenkä Metal Grey Skinners - Sukkakenkä Metal Grey Skinners - Sukkakenkä Metal Grey Skinners - Sukkakenkä Metal Grey Skinners - Sukkakenkä Metal Grey Skinners - Sukkakenkä Metal Grey Skinners - Sukkakenkä Metal Grey Skinners - Sukkakenkä Metal Grey Skinners - Sukkakenkä Metal Grey

Skinners - Sukkakenkä Metal Grey

49,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Skinners sukkakengät vievät paljasjalkailun uudelle tasolle. Niissä on sukkien keveys ja vaivattomuus sekä kenkien suoja. Jalan lihakset aktivoituvat samalla, kun jalat saavat suojaa teräviltä pinnoilta ja liukkailta alustoilta. Vain 2 mm paksu sukkakenhän pohja sallii jokaisen askeleen tuntua jokaisessa jalan hermopäätteessä. Varpaat pääsevät toteuttamaan tehtäväänsä koordinoidessaan tasapainoa, jalan pienet lihakset vahvistuvat ja aivot saavat jalasta ärsykkeitä, joita ei normaaleilla kengillä saa. Skinners tuntuu hyvälle koko kehossa varpaista alkaen!

Sukkamainen Skinners - sukkakenkä sopii monenlaiseen käyttöön. Se on omiaan vaelluksella, uimahallissa, työpaikalla, kuntosalilla tai vaikka joogassa. Erityisen edustavasti Skinners sukkakengät toimivat liukkailla pinnoilla kuten märillä kivillä rannoilla ja metsissä tai kaakeleilla. Pohja on kaksikerroksista polymeeriä, joka kestää käyttötavasta riippuen jopa satoja kilometrejä ja pitää hyvin liukkaalla materiaalilla. Pohja on vedenpitävä, mutta pääliosa antaa veden tulla läpi. Pohja ei naarmuta lattiaa tai jätä jälkiä. Sukkakenkä kuitenkin kuivuu nopeasti. Skinnersin sukkakenkää voi pitää sellaiseinaan tai sukan kanssa. 


Skinnersit valmistetaan Euroopassa käsityönä. Sukkakenkien valmistuksessa ei käytetä liimoja tai saumoja, joten ne ovat konepestävät. Skinnerseissä on käytetty hopealankaa, joten ne ovat antibakteeriset. Niiden paino on keskimäärin alle 100 grammaa. Sukkakenkien mukana tulee kätevä kantopussukka, johon sukkakengät voi sutjakasti rullata säilytettäväksi tai kuljetuksen ajaksi. Skinners sukkakenkien tulee istua jalkaan napakasti, mutta mukavasti, kuten sukat. Saatavilla viisi eri kokoa ja kolme eri väriä.

Skinners sukkakenkien hoito:
- konepestävä
- pesu väärinpäin käännettynä

- käytä pesupussia
- hienopesu


Materiaali:

- 45% polypropyleeni Siltex (Ag+)

- 22% viskoosi

- 22% puuvilla

- 11% lycra

Pituus:
5 cm
Korkeus:
22 cm
Leveys:
16 cm
Paino:
200 g