Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori
Savotta - Karttalaukku 5
Savotta - Karttalaukku 5 Savotta - Karttalaukku 5 Savotta - Karttalaukku 5 Savotta - Karttalaukku 5 Savotta - Karttalaukku 5 Savotta - Karttalaukku 5

Savotta - Karttalaukku 5

Tässä laukussa on kaksi erillistä ja samankokoista karttataskua. Laukku, joka ei hajoa pakkasella ja kestää kovempaakin käyttöä.

48,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Perinteinen Savotta Karttalaukku 5 on sekin karttalaukku isolla K:lla. Laukku sisältää kaksi toisistaan erillistä, mutta saman kokoista karttataskua. Se soveltuukin erinomaisesti tilanteeseen, jossa tarvitaan samasta alueesta sekä suurempaa että tarkempaa karttakuvaa, sillä tässä mallissa ne voi pitää kätevästi vierekkäin. Sisäpuolelta löytyy kaksi kätevää pidikettä esimerkiksi kynille.

Laukun rakenne mahdollistaa laukun kääntämisen käyttötarkoituksen mukaan. Laukun olleaas aktiivisessa käytössä voidaan ikkunapuolet kääntää ulospäin. Normaalissa käytössä laukun suojakuoreksi käännetään vastaavasti kangaspinta. Laukun kantohihna on käytettävissä kummassakin tapauksessa.

Laukun läpinäkyvien karttaikkunoiden läpi on mahdollista käyttää myös kosketusnäytöllisiä sähkölaitteita. Laukun sisällä padit ja puhelimet ovat myös turvassa naarmuuntumiselta ja ulkopuoliselta lialta. Karttalaukun karttataskujen ikkunamateriaali on iskun- ja pakkasenkestävää erikoislevyä.Tekniset tiedot:

  • 2 karttaosaa
  • Koko: 28 x 33 x 7 cm
  • Paino: 360g
  • Materiaali: PUR-polyesteri
  • Ikkunamateriaali: iskun- ja pakkasenkestävä erikoislevy


Takuu

Tuotteella on yhden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.


Avainlipputuote

Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %.  Osa työstä on tehty alihankintana Savotan tehtaalla Virossa.

Pituus:
33 cm
Korkeus:
7 cm
Leveys:
28 cm
Paino:
360 g
Arvostelut 0 arvostelua