Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Myrrh suitsuke, 15 g

Myrrh suitsuke, 15 g

2,90 €
sis. 24 % ALV
Mihrapuusta saatava tuoksu on makeahko, mausteinen ja siinä on vivahdus salmiakin tuoksua. Rauhoittava ja parantava vaikutus.
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 5 kpl
5 %
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Mihrapuusta saatava tuoksu on makeahko, mausteinen ja siinä on vivahdus salmiakin tuoksua. Rauhoittava ja parantava vaikutus.

Myrrh, eli Mihra, on tuhansia vuosia vanha, maanläheinen suitsuketuoksu. Suitsuketta suositellaan poltettavaksi aamulla heti heräämisen jälkeen, tai muuna hiljaisena ja rauhallisena hetkenä. Tuoksu luo puhdistavaa energiaa, ja auttaa käynnistämään päivän positiivisissa merkeissä. Suitsuketta voidaan käyttää myös meditaation yhteydessä, ja silloin, jos haluat suojata itseäsi pahoilta energioilta. Toisinaan mihraa yhdistetään myös frankinsenssin ja santelin kanssa, jos halutaan luoda tilaan erittäin voimakkaasti puhdistavia energioita.

Käyttö:

Sytytä suitsuketikku ja anna palaa hetki liekillä, tämän jälkeen puhalla liekki sammuksiin, jolloin suitsuke jää savuamaan. Yhden suitsuketikun paloaika on noin 20–30 min.


Tuotetiedot:

  • Pakkauskoko: 15 g
  • Mihrapuusta saatava tuoksu, makeahko ja mausteinen
  • Parantava ja pahoja energioita poistava suitsuke
  • Yleisimpiä aromaterapiassa käytettäviä tuoksuja.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: STYMRRH
Tuotenumero: 8904245401344
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.