Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille. Aina nopeat ja edulliset toimitukset!
Santelipuu-salvia suitsukekimppu, 10 cm

Santelipuu-salvia suitsukekimppu, 10 cm

9,90 €
sis. 24 % ALV
Lempeä, makea ja itämainen santelipuun tuoksu rentouttaa ja puhdistaa ympäristöä negatiivisista energioista.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Lempeä, makea ja itämainen santelipuun tuoksu rentouttaa ja puhdistaa ympäristöä negatiivisista energioista. 

Makea santelipuun tuoksu muistuttaa pyhistä seremonioista ja sitä käytetään usein asuintilojen puhdistamiseen pahoista hengistä tai negatiivisista energioista. Santelipuun tuoksuiset suitsukkeet ovat myös suosittuja välineitä sisäisen tasapainon etsimiseen, esimerkiksi meditaatiossa. Santelipuu stimuloi kolmatta silmää avautumaan.


Käyttö:

Polta suitsuketta kimppuna, yksittäisinä lehtinä tai murrettuna paloina. (Polta suitsuketta aina palamattomalla alustalla, valikoimastamme löydät myös suitsukkeen polttamiseen suunnitellut alustat). Jos poltat suitsuketta kimppuna, sytytä ainoastaan nipun yläosa palamaan, ja puhalla hetken päästä sammuksiin, jolloin nippu jää savuamaan. Savun muodostumista voi kiihdyttää puhaltamalla suitsukekimppuun hieman ilmaa. Huomioithan, että kimppusuitsukkeet tuottavat huomattavasti enemmän savua kuin suitsuketikut, ja palavat pitkään.

Kodin energiapuhdistus suositellaan tehtäväksi niin, että suitsuketta kuljetetaan alhaalta ylöspäin, ja savua löyhytellään avointa ikkunaa tai ovea kohti, jolloin negatiivinen energia pääsee poistumaan huoneesta.


Tuotetiedot:

  • Santelipuun tuoksuisia salvianlehtiä
  • Paloaika: 1–2 tuntia
  • Koko: 10 cm nippu
  • Makea ja lempeä tuoksu.Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 3635
Tuotenumero: 8903892623635