Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Ruusu suitsuketikku

Ruusu suitsuketikku

4,90 €
sis. 24 % ALV
Voimakas ja kukkainen ruusun tuoksu avaa sydänchakraa.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Voimakas ja kukkainen ruusun tuoksu avaa sydänchakraa.

Suitsukkeita on käytetty ympäri maailmaa tuhansien vuosien ajan meditaatiossa, puhdistautumisrituaaleissa, uskonnollisissa menoissa sekä parantavana terapiana. Korkealaatuiset suitsukkeet ovat käsityönä valmistettuja, 100% luonnontuotteita. 

Ruusun tuoksua käytetään suitsukkeissa vahvistamaan rakkautta ja antamaan rohkeutta. Ruususuitsukkeen polttaminen voi lisätä enneunien näkemistä ja sitä käytetään toisinaan myös kodin energiapuhdistuksessa. Ruusun on tarkoitus tasata ja rauhoittaa kodin räiskyviä energioita. Suitsukkeella on sydänchakraa avaava vaikutus ja se sopii myös joogaharjoituksen yhteyteen.

Käyttö:

Sytytä suitsuketikku ja anna palaa hetki liekillä, tämän jälkeen puhalla liekki sammuksiin, jolloin suitsuke jää savuamaan. Kodin energiapuhdistus suositellaan tehtäväksi niin, että suitsuketta kuljetetaan alhaalta ylöspäin, avointa ikkunaa tai ovea kohti, jolloin negatiivinen energia pääsee poistumaan huoneesta. Yhden suitsuketikun paloaika on noin 45 min. 


Tuotetiedot:

  • Intensiivinen ja kukkainen tuoksu
  • Peittää epämiellyttäviä hajuja
  • Voimakas tuoksu nopeasti.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 51017
Tuotenumero: 8901810151017
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.