Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori
Red Paddle Co Ride 10’6’' MSL - Yleislauta ja kattava suppailupaketti
Red Paddle Co Ride 10’6’' MSL - Yleislauta ja kattava suppailupaketti Red Paddle Co Ride 10’6’' MSL - Yleislauta ja kattava suppailupaketti Red Paddle Co Ride 10’6’' MSL - Yleislauta ja kattava suppailupaketti Red Paddle Co Ride 10’6’' MSL - Yleislauta ja kattava suppailupaketti Red Paddle Co Ride 10’6’' MSL - Yleislauta ja kattava suppailupaketti Red Paddle Co Ride 10’6’' MSL - Yleislauta ja kattava suppailupaketti Red Paddle Co Ride 10’6’' MSL - Yleislauta ja kattava suppailupaketti

Red Paddle Co Ride 10’6’' MSL - Yleislauta ja kattava suppailupaketti

Loistava yleislauta Red Paddle Co Ride 10’6’’ MSL aurinkoisiin suppailupäiviin ja seikkailuihin aaltojen päällä. NYT MUKAAN KARKUREMMI KAUPAN PÄÄLLE!

985,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Haaveiletko sinäkin aurinkoisista kesäpäivistä suppaillen? Tänä kesänä on aika toteuttaa haaveet seikkailuista aaltojen päällä.

Loistava yleislauta Red Paddle Co Ride 10’6’’ on maailman suosituin ilmatäytteinen SUP-lauta ja se on myös Redin suosituin malli. Suosittelemme tätä lautaa sinulle, jos haluat suppailla monipuolisesti, mutta hankkia vain yhden laudan.

Ride 10’6’’ on monipuolinen yleislauta, joka sopii monenlaiseen suppailuun. Se on on loistava valinta ensimmäiseksi laudaksi, rentoon suppailuun kaikenlaisissa vesistöissä ja kesämökin aktiviteettivalikoimaa täydentämään. Monipuolisen laudan ominaisuudet ovat kymmenen vuoden kehitystyön tulosta.

Red Paddle Co:n lautojen materiaali on ainutlaatuista, kestävää ja vahvaa MSL Fusion-komposiittia. Redin kehittelemä materiaali tuo lautaan suppailun kannalta tärkeitä ominaisuuksia: laudat ovat kevyempiä, viimeistellympiä, kestävämpiä ja jäykempiä matalammalla paineella, joka tarkoittaa vähemmän pumppaamista ennen suppailuhetkiä. Ilmatäytteinen lauta voittaa perinteisen SUP-laudan monipuolisuudessa ja liikuteltavuudessa, mutta ei häviä kestävyyskamppailussakaan.

Red Paddle Co Ride 10’6’’-allraideri laudan tärkeimmät ominaisuudet:

 • Materiaalina kestävä MSL Fusion-komposiitti
 • Keulassa cargo-kiinnitys tavaroiden turvalliselle kiinnittämiselle
 • Lauta on muotoilultaan suunniteltu kellumaan ja liukumaan helposti tasaisessa vedessä. Laudan muodossa on juuri sopiva määrä kaartuvuutta, joka saa laudan surffaamaan pehmeästi ja ennakoitavasti myös aallossa.
 • Pituus 10’6’’,
 • Leveys 32’’/812 mm,
 • Paksuus 4.7’’/120 mm
 • Tilavuus 240 litraa
 • Sopii 100 kilon kuormalle. 
 • Kahden vuoden takuu

TREENIKAMAT.fi:n kasaamaan Red Paddle Co:n suppailupakettiin sisältyy:

 • Red Paddle Co:n laadukas ilmatäytettävä lauta
 • Titan-pumppu, joka on maailman paras SUP-pumppu
 • Original All Terrain Backpack lautareppu SUP-laudan kuljettamiseen. Vuoden 2018-mallia on parannettu kantohihnojen osalta ja laukkua on paitsi mukavampi kantaa, myös kantohihnat on helpompi piilottaa laukun sisään.
 • Korjaussarja laudan vaurioiden paikkaamiseen
 • Vedenkestävä suojapussi puhelimellesi

Mietitkö vielä laudan sopivuutta käyttötarpeisiisi? Ride 10’6’’ sopii jokaiselle suppailusta innostuneelle. Jos tarvitset suurempaa massavoimaa kannattelevan surffivälineen, suosittelemme sinulle Ride 10’8’’ lautaa (kantavuus 120 kiloa). Voit myös kokeilla lautaa ja sen sopivuutta sinun stailiisi ennen ostopäätöstä. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@treenikamat.fi, niin sovitaan yhdessä sopiva testihetki merellisessä Kotkassa.

Suppailu on muuten mukavampaa melan ja karkuremmin kanssa! Muistathan lisätä melan ja karkuremmin tilaukseesi täältä.