Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Rengastrapetsi, 1 kiinnityspiste
Rengastrapetsi, 1 kiinnityspiste
Rengastrapetsi, 1 kiinnityspiste
Rengastrapetsi, 1 kiinnityspiste
Rengastrapetsi, 1 kiinnityspiste
Rengastrapetsi, 1 kiinnityspiste

Rengastrapetsi, 1 kiinnityspiste

168,90 €
sis. 24 % ALV
Ensiluokkainen rengastrapetsi yhdellä kiinnityspisteellä. Monipuolinen harjoitusväline ilma-akrobatiaan. Putken halkaisija 2.69 cm.
Toimitus 1-10 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Rengastrapetsi (aerial hoop/lyra) on ilma-akrobatian muoto, jossa tehdään koko kehoa vahvistavia liikkeitä suuren, katosta roikkuvan renkaan avulla.

Laji kehittää erityisen tehokkaasti yläkroppaa ja keskivartalon hallintaa, sekä lisää koko kehon liikkuvuutta. Hauskaa tekemistä koko perheelle!

Renkaita on saatavana sekä yhdellä että kahdella kiinnityspisteellä. Kiinnitystavan valintaan vaikuttaa voimistelijan omat mieltymykset. Yhdestä kiinnityspisteestä roikkuva rengas lähtee pyörimään helpommin kuin kahdesta pisteestä kiinnitetty. Yhden kiinnityspisteen rengas on myös hieman epävakaampi, sillä se liikkuu kaikkiin suuntiin, ja tarjoaa enemmän haastetta tiettyjen liikkeiden suorittamiseen. Yhdessä kannattimesta kiinnitetty rengas vie hieman vähemmän tilaa, ja vaatii ainoastaan yhden kattokannattimen. 

Tämä korkealaatuinen rengas on valmistettu ontosta, halkaisijaltaan 2.69 cm paksusta metalliputkesta. Se on erittäin kestävä ja juuri sopivan paksuinen hyvän otteen varmistamiseksi. Renkaan pinta on pulverimaalattu mustaksi. Voit käyttää rengasta sellaisenaan, tai ostaa lisäksi pitoa lisäävää teippiä. Teipin avulla muutat renkaan ilmettä helposti esimerkiksi näytöksiä varten.

Kiinnityshihnat ja kattokannattimet myydään erikseen.


Rengastrapetsin koon valinta:

Rengastrapetseja on saatavilla 6 eri koossa: 80, 85, 90, 95, 100 ja 105 cm. 

Halkaisijaltaan 95 cm rengastrapetsi on hyvä yleiskoko, joka soveltuu suurimmalle osalle käyttäjiä. Tämä koko sopii myös erinomaisesti esimerkiksi joogastudioille, joissa rengasta käyttävät eri pituiset ihmiset. Renkaan kokoon vaikuttaa myös omat mieltymyksesi. Joidenkin liikkeiden suorittaminen on helpompaa pienemmällä renkaalla, toisten suuremmalla. 

Jos kuitenkin haluat mitata juuri omaan pituuteesi sopivan koon, voit käyttää helppoa laskutoimitusta. Istu penkille selkä suorana ja mittaa pituutesi penkistä pääsi päälle. Lisää tähän mittaan 10 cm, niin saat selville sinulle sopivan rengaskoon. 


Tuotetiedot:

  • Rengastrapetsi yhdellä kiinnityspisteellä
  • Halkaisija: 6 eri vaihtoehtoa, ilmoitettu halkaisija on tuotteen ulkomitta
  • Putken halkaisija 2,69 cm
  • Väri: musta
  • Valmistettu Euroopassa
  • WLL (turvallinen työkuorma): SF 5:1 = 300 kg; SF 10:1 = 140 kg 
  • Paino: 5–6 kg riippuen renkaan halkaisijasta.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Kirsi

Täydellinen sirkuslapselle

Meidän ilma-akrobatiaa harrastava lapsi säästi itse yli puolivuotta, kunnes oli rahat kasassa omaan rengastrapetsiin. Super nopea toimitus ja tuote oli juuri sitä mitä pitikin. Onnellinen lapsi temppuilee päivittäin.
Mallinumero: ASRLHP1
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.