Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Rengastrapetsi ilman kiinnityspistettä
Rengastrapetsi ilman kiinnityspistettä
Rengastrapetsi ilman kiinnityspistettä
Rengastrapetsi ilman kiinnityspistettä
Rengastrapetsi ilman kiinnityspistettä
Rengastrapetsi ilman kiinnityspistettä

Rengastrapetsi ilman kiinnityspistettä

168,90 €
sis. 24 % ALV
Rengastrapetsi ilman kiinnityspisteitä. Mahdollistaa kiinnityksen yhdestä tai kahdesta kohdasta, sekä vaakasuunnassa! Pinta puuterimaalattu mustaksi.
Toimitus 1-10 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Rengastrapetsi (aerial hoop/lyra) on ilma-akrobatian muoto, jossa tehdään koko kehoa vahvistavia liikkeitä suuren, katosta roikkuvan renkaan avulla.

Laji kehittää erityisen tehokkaasti yläkroppaa ja keskivartalon hallintaa, sekä lisää koko kehon liikkuvuutta. Hauskaa tekemistä koko perheelle!

Tässä rengastrapetsissa ei ole lainkaan kiinnityspistettä. Toiset ostavat kiinnityspisteettömän renkaan sen yksinkertaisen ulkonäön vuoksi, toiset taas monipuolisten käyttömahdollisuuksien. Rengas voidaan kiinnittää tarpeen mukaan joko yhdestä tai kahdesta pisteestä – saat siis molempien hyödyt yhden hinnalla! Lisäksi tällä rengastrapetsilla onnistuvat myös vaakasuuntaiset kiinnitykset. Ilman kiinnityspistettä oleva rengas pujotetaan suoraan kiinnityshihnaan. Kiinnityskohdassa voidaan käyttää pätkä pitoa lisäävää teippiä, mikäli halutaan, ettei rengas pääse liikkumaan. Jos haluat saada renkaan pyörimään, voit käyttää kiinnitysköyden ja kattohihnan välissä myös pyörivää leikaria. 

Tämä korkealaatuinen rengas on valmistettu ontosta, halkaisijaltaan 2,69 cm paksusta metalliputkesta. Se on erittäin kestävä ja juuri sopivan paksuinen hyvän otteen varmistamiseksi. Renkaan pinta on pulverimaalattu mustaksi. Voit käyttää rengasta sellaisenaan, tai ostaa lisäksi pitoa lisäävää teippiä. Teipin avulla muutat renkaan ilmettä helposti esimerkiksi näytöksiä varten.

Kiinnityshihnat ja kattokannattimet myydään erikseen.


Rengastrapetsin koon valinta:

Rengastrapetsia on saatavilla 5 eri koossa: 85, 90, 95, 100 ja 105 cm. 

Halkaisijaltaan 95 cm rengastrapetsi on hyvä yleiskoko, joka soveltuu suurimmalle osalle käyttäjiä. Tämä koko sopii myös erinomaisesti esimerkiksi joogastudioille, joissa rengasta käyttävät eri pituiset ihmiset. Renkaan kokoon vaikuttaa myös omat mieltymyksesi. Joidenkin liikkeiden suorittaminen on helpompaa pienemmällä renkaalla, toisten suuremmalla. 

Jos kuitenkin haluat mitata juuri omaan pituuteesi sopivan koon, voit käyttää helppoa laskutoimitusta. Istu penkille selkä suorana ja mittaa pituutesi penkistä pääsi päälle. Lisää tähän mittaan 10 cm, niin saat selville sinulle sopivan rengaskoon. 


Tuotetiedot:

  • Rengastrapetsi ilman kiinnityspistettä
  • Halkaisija: 5 eri vaihtoehtoa, ilmoitettu halkaisija on tuotteen ulkomitta
  • Putken halkaisija 2,69 cm
  • Renkaan paino: 4–6 kg koosta riippuen
  • Väri: musta
  • Valmistettu Euroopassa
  • Kantavuus (load capacity): 200 kg.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: ASRLHP3
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.