Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori
RDX - Poskia suojaava nyrkkeilykypärä
RDX - Poskia suojaava nyrkkeilykypärä RDX - Poskia suojaava nyrkkeilykypärä RDX - Poskia suojaava nyrkkeilykypärä RDX - Poskia suojaava nyrkkeilykypärä RDX - Poskia suojaava nyrkkeilykypärä RDX - Poskia suojaava nyrkkeilykypärä RDX - Poskia suojaava nyrkkeilykypärä

RDX - Poskia suojaava nyrkkeilykypärä

Pääsuoja varmistaa turvallisen ja tehokkaan kamppailutreenin lajista riippumatta. Malli suojaa erityisen hyvin poskia ja otsaa, rajoittamatta näkyvyyttä.

60,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Pääsuoja varmistaa turvallisen ja tehokkaan kamppailutreenin lajista riippumatta. Tämä kypärä on muotoiltu suojaamaan erityisesti poskia, otsaa, leukaa ja korvia, rajoittamatta kuitenkaan liikaa näkökenttää.

Nyrkkeilykypärä istuu päähäsi ergonomisesti takana olevan leveän tarrakiinnityksen avulla. Tukeva kiinnitys varmistaa, että kypärä ei pääse lipsahtamaan päästä treenin aikana. Päälaen nauhoituksen avulla kypärän kokoa voidaan säätää hiukan. Saatavilla 4 eri kokovaihtoehtoa.

Malli on suunniteltu suojaamaan erityisesti ottelijan poskia ja otsaa. Kypärän muotoilu myös varmistaa riittävän laajan näkökentän, joten kypärä ei haittaa treeniä tai hidasta ottelijan reagointia. Keskeltä avoimet korvasuojat mahdollistavat ympäristön tehokkaan havainnoinnin kaikilla aisteilla. 

Pääsuojan pintamateriaali on aitoa lehmännahkaa. Pehmusteessa on käytetty kompressoitua EVA-vaahtomuovia, joka hajauttaa iskun voiman koko kypärän alueelle. Pehmusteen kolmikerroksinen geelivuoraus varmistaa uskomattoman hyvän suojan. Kypärän sisäpinnan hengittävä ja antibakteerinen materiaali on helppo pitää puhtaana. 

Ehdoton valinta potkunyrkkeilyyn, Thainyrkkeilyyn sekä muihin kamppailulajeihin!

 

Tuotetiedot:

  • Pääsuoja kaikkiin kamppailulajeihin
  • Suojaa tehokkaasti otsaa, leukaa, poskia ja korvia
  • Hyvin istuva ja mukava käyttää
  • EVA-vaahtomuovista valmistettu pehmuste – vaimentaa tehokkaasti päähän kohdistuvia iskuja
  • Geelivuoraus maksimaalisen suojan varmistamiseksi
  • Säädettävä tarranauhakiinnitys 
  • 4 kokovaihtoehtoa.
Pituus:
25 cm
Korkeus:
25 cm
Leveys:
30 cm
Paino:
650 g
Arvostelut 0 arvostelua