Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori
RDX - Nopeuspallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla
RDX - Nopeuspallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla RDX - Nopeuspallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla RDX - Nopeuspallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla RDX - Nopeuspallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla Valkoinen Keltainen

RDX - Nopeuspallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla

Kaksipäinen lattia-kattopallo lyöntitekniikan ja rektionopeuden harjoitteluun. Setti sisältää kaiken tarvittavan pallon kiinnittämiseksi.

59,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Kaksipäinen lattia-kattopallo lyöntitekniikan ja rektionopeuden harjoitteluun. Pintamateriaali kestävää Maya Hide-nahkaa. Pallon pituus 40,5 cm. 

Pallon avulla nyrkkeilijä voi treenata väistöjä, lyöntinopeutta, jalkatyöskentelyä sekä silmän ja käden koordinaatiota. Sopii hyvin sekä aloittelijoille että aktiivisille nyrkkeilijöille. Lattia-kattopallo asennetaan sopivalle lyöntikorkeudelle nyrkkeilijän pituuden mukaan. Pakkaus sisältää 2 kpl Flexstring PRO kiinnitysnaruja. Kahden joustavan kiinnitysnarun ansiosta pallo palautuu lyönnistä entistä nopeammin, edellyttäen nyrkkeilijältä nopeaa reagointia. Palautuskulma ja nopeus riippuvat käytetystä lyöntitekniikasta ja -voimasta. Myös pallon asentaminen vaikuttaa sen nopeuteen – mitä kireämmäksi kiinnitysnarut on kiristetty, sitä nopeammin pallo palaa takaisin paikalleen. 

Pallon pintamateriaali on synteettistä Maya Hide-nahkaa. Vahvat, käsin ommellut tikkaukset varmistavat, että pallo kestää intensiivisiä lyöntitreenejä pitkään. Settiin kuuluu pallon lisäksi joustamaton nailonnaru vakauden säätämiseksi, joustava kiinnitysnaru nopeiden liikkeiden mahdollistamiseksi sekä katto- ja lattiakiinnikkeet.  


Tuotetiedot:

  • Lattia-kattopallo nyrkkeilytreeneihin
  • Sopii lyöntitekniikan ja rektionopeuden harjoitteluun
  • Pintamateriaali synteettistä Maya Hide-nahkaa
  • Pallon pituus 40,5 cm
  • Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat narut ja kiinnittimet pallon asentamiseksi
  • 2 värivaihtoehtoa.
Pituus:
8.2 cm
Korkeus:
38 cm
Leveys:
19 cm
Paino:
620 g
Arvostelut 0 arvostelua