Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori
RDX - Lattia-kattopallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla
RDX - Lattia-kattopallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla RDX - Lattia-kattopallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla RDX - Lattia-kattopallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla RDX - Lattia-kattopallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla RDX - Lattia-kattopallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla Valkoinen Keltainen

RDX - Lattia-kattopallo PRO kiinnitysnaruilla ja kannattimilla

Lattia-kattopallon avulla nyrkkeilijä voi treenata lyöntinopeutta sekä silmän ja käden koordinaatiota. Setti sisältää kaiken tarvittavan pallon asentamiseen.

62,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Kaksipäinen lattia-kattopallo on yksi nyrkkeilijän tekniikkatreenin kulmakivistä. 

Pallon avulla nyrkkeilijä voi treenata väistöjä, lyöntinopeutta, jalkatyöskentelyä sekä silmän ja käden koordinaatiota. Sopii yhtä hyvin sekä aloittelijoille että aktiivisille nyrkkeilijöille. Lattia-kattopallo asennetaan sopivalle lyöntikorkeudelle nyrkkeilijän pituuden mukaan. Pakkaus sisältää 2 kpl Flexstring PRO kiinnitysnaruja. Kahden joustavan kiinnitysnarun ansiosta pallo palautuu lyönnistä entistä nopeammin, edellyttäen nyrkkeilijältä nopeaa reagointia. Palautuskulma ja nopeus riippuvat käytetystä lyöntitekniikasta ja -voimasta. Myös pallon asentaminen vaikuttaa sen nopeuteen – mitä kireämmäksi kiinnitysnarut on kiristetty, sitä nopeammin pallo palaa takaisin paikalleen. 

Pallon pintamateriaali on kestävää lehmännahkaa. Vahvat, käsin ommellut tikkaukset varmistavat, että pallo kestää intensiivisiä lyöntitreenejä pitkään. Settiin kuuluu lisäksi säädettävät, joustavat kiinnitysnarut sekä katto- ja lattiakiinnikkeet. Helppo asentaa kotiin ja treenisalille!


Tuotetiedot:

  • Lattia-kattopallo nyrkkeilytreeneihin
  • Sopii lyöntitekniikan ja rektionopeuden harjoitteluun
  • Pintamateriaali lehmännahkaa
  • Pakkaus sisältää 2 joustavaa Flexstring-kiinnitysnarua sekä lattia- ja kattokiinnittimet
  • 2 värivaihtoehtoa.
Pituus:
9.8 cm
Korkeus:
22 cm
Leveys:
34.6 cm
Paino:
550 g
Arvostelut 0 arvostelua