Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori
RDX - Aura pääsuoja nyrkkeilyyn
RDX - Aura pääsuoja nyrkkeilyyn RDX - Aura pääsuoja nyrkkeilyyn RDX - Aura pääsuoja nyrkkeilyyn RDX - Aura pääsuoja nyrkkeilyyn RDX - Aura pääsuoja nyrkkeilyyn RDX - Aura pääsuoja nyrkkeilyyn RDX - Aura pääsuoja nyrkkeilyyn RDX - Aura pääsuoja nyrkkeilyyn

RDX - Aura pääsuoja nyrkkeilyyn

Pääsuoja on turvallisen kamppailutreenin perusta. Aura nyrkkeilykypärä suojaa poskia, leukaa, otsaa ja korvia iskuilta. Näkyvyys 180 astetta.

81,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Nyrkkeilykypärä, tai pääsuoja, on turvallisen kamppailutreenin perusta. Aura nyrkkeilykypärä tarjoaa ammattitason suojan loistavalla istuvuudella. 

Aura Head Guard suojaa tehokkaasti leukaa, poskia, otsaa ja korvia. Laaja, 180 asteen näkyvyys. Korvien kohdalla on kevyempi verkkokangas, joka mahdollistaa ympäristön tehokkaan havainnoinnin kaikilla aisteilla. 

Päälaella nauhakiinnitys, jonka avulla on myös mahdollista säätää kypärän kokoa. Takana säädettävä tarrakiinnitys, joka varmistaa, että suoja ei pääse putoamaan päästä kamppailun aikana.

Kypärän pintamateriaali on valmistettu patentoidusta Kalix Skin-keinonahasta. Kalix Skin on erittäin kestävä, kamppailulajeihin kehitetty materiaali, joten kypärä pysyy hyvänä kovassakin käytössä. Pääsuojan pehmusteessa on käytetty kompressoitua EVA-vaahtomuovia, joka hajauttaa iskun voiman koko kypärän alueelle. Sisäpinnan hengittävä ja antibakteerinen materiaali on helppo pitää puhtaana. 


Tuotetiedot:

  • Aura pääsuoja kaikkiin kamppailulajeihin
  • Suojaa tehokkaasti otsaa, leukaa, poskia ja korvia
  • Kevyt ja mukava käyttää
  • EVA-vaahtomuovista valmistettu pehmuste – vaimentaa tehokkaasti päähän kohdistuvia iskuja
  • Säädettävä tarrakiinnitys takana, sekä nauhakiinnitys päälaella
  • 4 kokovaihtoehtoa.


Pituus:
30 cm
Korkeus:
30 cm
Leveys:
40 cm
Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua