Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori
RDX- Aura Body Protector, rintapanssari
RDX- Aura Body Protector, rintapanssari RDX- Aura Body Protector, rintapanssari RDX- Aura Body Protector, rintapanssari RDX- Aura Body Protector, rintapanssari RDX- Aura Body Protector, rintapanssari RDX- Aura Body Protector, rintapanssari

RDX- Aura Body Protector, rintapanssari

Aura rintapanssari vapaaotteluun, nyrkkeilyyn, tai muihin kamppailulajeihin. Suojaa yläkroppaa tehokkaasti lyönneiltä ja potkuilta.

197,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Aura rintapanssari vapaaotteluun, nyrkkeilyyn, tai muihin kamppailulajeihin. Suojaa yläkroppaa tehokkaasti lyönneiltä ja potkuilta.

Oikeanlaisten suojavarusteiden käyttö kamppailulajien harjoituksissa vähentää oleellisesti vammautumisen riskiä. Aura rintapanssari suojaa erityisesti rintaa, vatsaa ja kylkiä. Monikerroksinen vaahtomuovipehmuste vaimentaa iskuja ja hajauttaa niiden voiman laajemmalle alueelle.

Rintapanssarin takana helposti säädettävät kiinnityshihnat – yksi koko sopii kaikille. Muoviset soljet varmistavat, että suoja pysyy paikallaan myös intensiivisissä kamppailutilanteissa. 

Rintapanssarin pintamateriaali on valmistettu patentoidusta Kalix Skin-keinonahasta. Kalix Skin on erittäin kestävä, kamppailulajeihin kehitetty materiaali, joten suoja säilyy hyvänä kovassakin käytössä. Vahvat, käsin ommellut tikkaukset. Sisäpuolella hengittävästä ja antibakteerisesta materiaalista tehty vuoraus. 


Tuotetiedot:

  • Vartalosuoja vapaaotteluun, nyrkkeilyyn ja muihin kamppailulajeihin
  • Suojaa tehokkaasti vatsaa, rintaa ja kylkiä
  • Monikerroksinen rakenne hajauttaa iskun voiman laajemmalle alueelle:
    • EVA-vaahtomuovi 
    • Supreme Shock-vaahtomuovi
  • Yksi koko sopii kaikille – säädettävät kiinnitysremmit
  • Pinta Kalix Skin-keinonahkaa.
Pituus:
40 cm
Korkeus:
30 cm
Leveys:
50 cm
Paino:
1.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet