Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
PRO EXP 50, säädettävät käsipainot, 2-22.5 kg
PRO EXP 50, säädettävät käsipainot, 2-22.5 kg
PRO EXP 50, säädettävät käsipainot, 2-22.5 kg
PRO EXP 50, säädettävät käsipainot, 2-22.5 kg
PRO EXP 50, säädettävät käsipainot, 2-22.5 kg
PRO EXP 50, säädettävät käsipainot, 2-22.5 kg
PRO EXP 50, säädettävät käsipainot, 2-22.5 kg
PRO EXP 50, säädettävät käsipainot, 2-22.5 kg
PRO EXP 50, säädettävät käsipainot, 2-22.5 kg

PRO EXP 50, säädettävät käsipainot, 2-22.5 kg

559,90 €
sis. 24 % ALV
Myydään pareittain. PowerBlockin PRO sarjan laajennettava malli, jopa 41 kiloon saakka plus suora ja vinotanko lisäosamahdollisuus.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

PowerBlockin säädettävät Pro –sarjan 22,5 kilon käsipainot. Tämä malli on laajennettavissa jopa 41 kiloon saakka. Mallissa on neljä painopakkaa sekä kaksi kromista lisäpainoa, mikä mahdollistaa tarkan painojen säätämisen.

Tämä malli sopii treenaajille, joilla on tavoitteena kasvattaa voimaa, kuntoa ja lihaksia tai joilla jo on kaikkea tätä. Koska malliin voi hankkia myöhemmin lisäpainosarjoja sekä suoran tangon tai vinotangon, kehitykselle ei näy pikaista loppua. Lisäpainosarjoja voi ottaa käyttöön vaiheittain kaksi kappaletta. Ensin 31 kiloon ja siitä vielä 41 kiloon saakka. Painot ovat per käsipaino.

Pro –sarjan käsipainoissa kahvat ja painolevyt on päällystetty, mikä tekee painoista hiljaisemmat ja antaa paremman pidon kädelle. Päällystetyt painot ovat myös hellempiä harjoittelualustalle. Älä silti heitä tai pudota painoja korkealta. 

Saatavilla olevat lisäpainosarjat ja lisäosat:

Tuotetiedot:

 • Pro EXP 50 -sarjassa painoväli on 2,5 - 22,5 kiloa (5-50 lbs) per käsi
 • Painojen säädöt meneveät noin yhden kilon (2,5 lb) välein
 • Korvaa 16 paria käsipainoja, mutta vie vain yhden käsipainon verran tilaa
 • Painojen säädöt kiloissa per paino (muunnettu paunoista):
  1 / 2,5 / 3,5 / 4,5 / 7 / 8 / 9 / 11 / 12,5 / 13,6 / 16 / 17 / 18 / 20 / 21,5 / 22,5
 • Painojen säädöt paunoissa per paino: 2,5, 5, 7.5, 10, 15, 17.5, 20, 25, 27.5, 30, 35, 37.5, 40, 45, 47.5, 50
 • Mitat: 32 x 18 x 18,5 cm, pituus, leveys, korkeus (12,5″ x 7” x 7,25″)

Ominaisuudet:

1. Painopakat

 • Uretaanipäällystetyt teräspakat tarjoavat hiljaisen ja miellyttävän treenikokemuksen

2. Kahva

 • Sisäpinnan avoin tila maksimoi liikkumisalueen ja lisää ergonomiaa yhdessä muotoillulla kumikahvalla. Kahvasta mahtuu ottamaan kiinni jokaisen käsi.

3. Automaattinen lukitus

 • Automaattinen lukitus kahvassa yksinkertaistaa yhden kilon (2,5 lbs) mikrosäätöjen tekemistä, joka tehdään poistamalla kromiset lisäpainot kahvaosan sisästä
 • Lisäpainojen poistamiseksi, kallista kahvaa taaksepäin, jotta lisäpainot eivät putoa pois hallitsemattomasti. Varovasti poista painot ja laita ne sivuun esimerkiksi painotelineen säilytyslokeroon. Aseta kahva takaisin painojen sisään sulkeaksesi lukituksen tai tee sulkeminen käsin. 
 • Lisätäksesi painoja, toista sama prosessi lopusta alkuun.

4. Sivukiskot

 • Sivukiskojen värikoodit ovat yhtenevät painotaulukon värien kanssa, mikä helpottaa painojen valitsemista

5. Painovalitsinpinni

 • Pinnin avulla valitset haluamasi painot helposti ja nopeasti asettamalla pinnin haluamiesi painojen sivukiskojen väliin
 • Esim. asettamalla pinnin koko painopakan alle valitset käytettäväksi kaikki painot tai ottamalla koko pinnin pois, valitset painoksi pelkän kahvan (+ mahdolliset sisässä olevat kromiset lisäpainot)
 • Pinni on valmistettu vahvasta polypropeenista ja mitoitettu kestämään jopa 230 kilon (500 lbs) painon. Pinnin sisässä olevat magneetit pitävät sen turvallisesti paikallaan.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Joonas

Power Block säädettävät käsipainot

Tein netissä pitkään vertailua erilaisista säädettävistä käsipainoista ja nämä nousivat selvästi luotettavimmiksi sarjassaan. Käsipainojen ulkonäkö saattaa saada ne vaikuttamaan äkkiseltään hieman kömpelön isoilta ja hankalilta käyttää, mutta käyttökokemukseni osoittautui täysin päinvastaiseksi. Power Blockin käsipainot eivät todellisuudessaan ole mitenkään erityisen kookkaan muuta kuin vertailtaessa hyvin kevyen sarjan käsipainoihin. Mentäessä 10kg ylöspäin tuo Power Blockin koko ei käytännössä eroa enää normaaleista kuntosaleilla käytettävistä käsipainoista.

Power Blockit tuntuvat kädessä todella laadukkailta ja painojen ns. lonksuminen käytössä on todella vähäistä. Monesti olen törmännyt salilla lonksuvempiin käsipainoihin.

Käsipainojen säätömekanismi on myös uskomattoman nopea käyttää. Painon säätäminen ei oikeasti vie juurikaan enempää kuin veisi aikaa hakea salilla uudet käsipainot telineestä.

Voisin jatkaa kehujen listaa vaikka kuinka, mutta jokainen käyttäjä kokee varmasti kyseisten käsipainojen itselleen sopivuuden erilailla. Itse voin kuitenkin suositella näitä erityisen paljon kotiin korvaamaan kuntosalille pääsyn puutetta. Kynnys näillä treenaamiseen on hyvin alhainen nopean säätömekanismin vuoksi ja käsipainoja on mahdollista laajentaa 41kg /käsipaino asti mikä riittää varmasti suurimmalle osalle treenaajista.
Turo Mikkonen

Toimiva ratkaisu kotiin

Kaikilla ei ole tilaa penkkille, tangolle ja tankopainoille. Käsipainoina erittäin toimiva ratkaisu kotiin. Säätäminen on helppoa ja nopeaa, kunhan oppii käyttämään näitä painoja. Kaikkia liikkeitä esim. Tricep Press. Ei voi näillä tehdä niin helposti, normaalin muotoisiin käsipainoihin verrattuna.
Mallinumero: PBPROEXP50
Tuotenumero: 181381000473