|
Pilates Mad - Vastus-/pilatesrengas
Pilates Mad - Vastus-/pilatesrengas Pilates Mad - Vastus-/pilatesrengas Pilates Mad - Vastus-/pilatesrengas Pilates Mad - Vastus-/pilatesrengas Pilates Mad - Vastus-/pilatesrengas Pilates Mad - Vastus-/pilatesrengas Pilates Mad - Vastus-/pilatesrengas Pilates Mad - Vastus-/pilatesrengas

Pilates Mad - Vastus-/pilatesrengas

27,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Pilatesrengasta käytetään yleisesti Pilateksessa lisäämään lattialla tehtävien harjoitusten vastusta. Renkaan vastus nopeuttaa kehon kiinteytymistä kohdistamalla tietyille lihaksille enemmän haastetta. Erityisen hyödyllinen pilatesrengas sellaisille kehon alueille kuin reiden sisä- ja ulkoreunat, olkavarret, rinta ja jopa lantion lihakset.

Pilatesrengas tarjoaa lievää tai kohtalaista vastustusta harjoituksessa, eikä sitä ole tarkoitus puristaa niin kovasti, että renkaan reunat koskettavat toisiaan. Sen sijaan pilatesrengasta tulisi käyttää tietoisesti ja keskittyen tukemaan tai haastamaan harjoitusten aikana. Sitä käytetään yleensä kevyessä jännityksessä aktiivisiin lihaksiin. Kun halutaan lisää voimaa pilatesrengasta voidaan kevyen jännityksen sijaan puristaa kovasti vastuksen lisäämiseksi.

Tässä kevyessä pilatesrenkaassa on sekä sisä- että ulkokahvat ja vaahtomuovipehmustettu rengas, joka lisää mukavuutta. Renkaan sisus on joustavaa muovia, joten vastus on hieman kevyempi kuin perinteisissä metallista valmistetuissa pilatesrenkaissa.


Tuotetiedot:

  • Mitat: halkaisija 36 cm (14 ")
  • Materiaali: Vaahtopinnoitettu joustava muovi
Pituus:
6 cm
Korkeus:
40 cm
Leveys:
40 cm
Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua