Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
1 L vesipullo
1 L vesipullo
1 L vesipullo
1 L vesipullo
1 L vesipullo
1 L vesipullo
1 L vesipullo
1 L vesipullo

1 L vesipullo

8,90 €
sis. 24 % ALV
Phoenix Fitnessin 1 litran juomapullo on täydellinen pitkäkestoiseen saliharjoitteluun, HIIT-treeneihin tai esimerkiksi työpäivän ajaksi toimistolle.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Enää ei juoma lopu kesken treenin! 

Phoenix Fitnessin 1 litran juomapullo on täydellinen pitkäkestoiseen saliharjoitteluun, HIIT-treeneihin tai esimerkiksi työpäivän ajaksi toimistolle. Tämän avulla pysyt nesteytettynä koko päivän ajan.

Suurikokoisessa juomapullossa on sisäänrakennettu kahva, joten sitä on helppo pitää yhdessä kädessä. Metallinen korkki on hihnalla kiinni pullossa, eli se ei pääse putoamaan salin lattialle. Korkin tiivisteet varmistavat, että voit huoletta kuljettaa pulloa treenikassissa ilman pelkoa tavaroiden kastumisesta. Tarpeeksi suuri suuaukko lisäravinteiden tai esimerkiksi sitruunalohkojen lisäämiseen. Helppo pestä. Valmistettu kestävästä muovista, ei sisällä BPA:ta. 


Tuotetiedot:

  • 1 L vesipullo
  • Mitat: 21 x 10 x 10cm
  • Korkin halkaisija 4,5 cm
  • Ei sisällä BPA- tai DEHP -muoveja
  • Sisäänrakennettu kahva
  • Korkki ruostumatonta terästä.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Antti

Ihan ookoo peruspullo

Hinta-laatusuhteeltaan ihan hyvä. Näyttää hyvältä, kahva on hyvä lisä ja suuaukko on hyvä juoda. Miinukset antaisin korkista ja siitä, että tämä ei ole konepestävä. Korkki ei mene nopeasti laittaen helposti täysin jengoilleen ja saattaa silloin hieman voimakkaammin korkista ylös nostaessa lähteä irti. Tällöin ei uskalla pulloa kantaa korkin ja pullon välissä olevasta remmistä. Korkin paikalleen laitto kannattaa siis tehdä huolellisesti.
Mallinumero: RY1018
Tuotenumero: 5029476010189
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.