Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Palo Santo Arruda suitsuke, Hexa
Palo Santo Arruda suitsuke, Hexa

Palo Santo Arruda suitsuke, Hexa

2,90 €
sis. 24 % ALV
Valloittava yhdistelmä Palo Santoa ja Arrudaa. Suitsuke puhdistaa kotia, kohottaa mielialaa ja auttaa rentoutumaan.
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 5 kpl
5 %
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Valloittava yhdistelmä Palo Santoa ja Arrudaa. Suitsuke puhdistaa kotia, kohottaa mielialaa ja auttaa rentoutumaan.

Suitsukkeita on käytetty ympäri maailmaa tuhansien vuosien ajan meditaatiossa, puhdistautumisrituaaleissa, uskonnollisissa menoissa sekä parantavana terapiana. Eri tuoksuilla ja ainesosilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja ominaisuuksia. Korkealaatuiset suitsukkeet ovat käsityönä valmistettuja, 100 % luonnontuotteita. 

Palo Santo suitsuke tulee Etelä-Amerikasta, ja se on tunnettu makeasta aromistaan. Palo Santoa pidetään pyhänä tuoksuna, mutta sitä käytetään myös puhdistamaan koteja tai ihmisiä negatiivisesta energiasta. Tuoksu kohottaa mielialaa, ja sopii loistavasti esimerkiksi meditaatiohetkeen tai joogaan.

Arrudaa on puolestaan käytetty brasilialaisessa kulttuurissa uhrilahjana Jumalalle. Sitä pidetään erityisen puhdistavana ja rauhoittavana tuoksuna. Arruda-suitsukkeen polttaminen tyynnyttää mielen ja sielun.

Käyttö:

Sytytä suitsuketikku ja anna palaa hetki liekillä, tämän jälkeen puhalla liekki sammuksiin, jolloin suitsuke jää savuamaan. Kodin energiapuhdistus suositellaan tehtäväksi niin, että suitsuketta kuljetetaan alhaalta ylöspäin, ja savua löyhytellään avointa ikkunaa tai ovea kohti, jolloin negatiivinen energia pääsee poistumaan huoneesta. Yhden suitsuketikun paloaika 1–2 tuntia. 


Tuotetiedot:

  • Palo Santo ja arruda suitsuketikku
  • Pakkauskoko: 20 tikkua
  • Pitkä paloaika: noin 1–2 h (per tikku).


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: HMPLSNT
Tuotenumero: 8901810120105
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.