Kahden nivelen kattokannatin, 50 cm
Kahden nivelen kattokannatin, 50 cm

Kahden nivelen kattokannatin, 50 cm

Sopii kahden kiinnityspisteen ilmajoogakankaalle

45,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Kestävä teräksestä valmistettu nivelletty kattokannatin sopii moneen käyttöön; ilmajoogakankaille, trapetsille, voimistelurenkaille, keinuille, köysille yms. Kannattimessa on sulkurenkaat/karabiinit ja laipat, joiden ansiosta sulkurenkaat pääsevät liikkumaan voimistelurenkaiden, trapetsin, keinun yms. mukana. Toisin sanoen keinuminen ja narujen yms. liikerata on luonnollisempi, eikä liikkeeseen kohdistu niin suurta vastusta. Kiinnityspisteiden etäisyys toisistaan on 50 cm.

Sopii julkisiin tiloihin sekä kotikäyttöön. 

Tuotteen mukana tulee 2 kappaletta 2000 kilon turvaluokiteltua sulkurengasta/karabiinia, jotka takaavat turvallisen ja nopean kiinnittämisen. Lisäksi mukana tulee betoniruuvit sekä ohjeet kiinnittämiseen. Betoniruuvit kiinnitetään poraamalla ruuville 6 mm leveä reikä kiinnityskohtaan ja ruuvaamalla ruuvi 10 mm kokoisella lista-avaimella tai porakoneella paikoilleen. Ruuvi ei tarvitse proppua.

Ominaisuudet:

  • Kestävä ja tyylikäs rakenne
  • Nopea ja turvallinen käyttää turvakarabiinin ansiosta
  • Kannakkeen koko on 600x60 mm. Reikien koko 10 mm
  • Sulkurenkaiden kierrelukitus varmistaa ettei tuote voi irrota vahingossa
  • Väri: valkoinen
  • 100 % kotimainen Suomessa valmistettu tuote!

Emme ota vastuuta tuotteen käytöstä. Suosittelemme aina ottamaan yhteyttä ammattilaiseen tuotteen oikeaoppiseen kiinnittämiseen. Tuotteella ei palautusoikeutta. Normaali tuote- ja valmistusvirhetakuu.

Pituus:
60 mm
Korkeus:
1 mm
Leveys:
550 mm
Paino:
500 g