Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Naisten neopreeniasu
Naisten neopreeniasu

Naisten neopreeniasu

68,90 €
sis. 24 % ALV
McSailor -märkäpuku on tarkoitettu käytettäväksi kesällä (toukokuu-elokuu), kun veden lämpötila on yli 15 astetta. Soveltuu monipuoliseen vesiurheiluun.
Toimitus 1-10 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Vesiurheiluun suunniteltu neopreenipuku pitää kehon lämpimänä viileässä vedessä. Soveltuu esimerkiksi surffaukseen, sukellukseen, suppailuun ja  wakeboardingiin. 

McSailor -märkäpuku on tarkoitettu käytettäväksi kesällä (toukokuu-elokuu), kun veden lämpötila on yli 15 astetta. Märkäpuvun lämmittävyys perustuu ihon ja puvun väliin jäävään eristävään vesikerrokseen, joka lämpenee nopeasti kehonlämmön vaikutuksesta. Puku myös suojaa ihoa hankaumilta ja pieniltä kolhuilta. Lisäksi neopreenipuku kelluttaa hiukan, mikä tekee uimisesta helpompaa. 

McSailorin märkäpuku on noin 3 mm paksua neopreeniä. Pitkä vetoketju selän puolella helpottaa pukemista. Puvusta on saatavilla 4 kokovaihtoehtoa. Valitse napakka koko, sillä puku venyy hieman kastuessaan. Uimisen kannalta tärkeintä on, että kädet pääsevät pyörimään vapaasti. Suuntaa antava kokotaulukko kuvissa. 


Tuotetiedot:

  • Neopreeniasu vesiurheiluun
  • Suunniteltu kesäkäyttöön
  • Materiaalin paksuus 3 mm
  • Vetoketju takana
  • Pitkät hihat ja lahkeet
  • Väri: musta/pinkki.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 40370
Tuotenumero: 6418025403708
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.