Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille. Aina nopeat ja edulliset toimitukset!
Eldris puukko
Eldris puukko
Eldris puukko
Eldris puukko
Eldris puukko
Eldris puukko
Eldris puukko

Eldris puukko

24,90 €
sis. 24 % ALV
Oikea monikäyttöpuukko, joka sopii vaellukseen, piknikille, metsästykseen, partioon, kiipeilyyn... Jaloterästä. Terän pituus 59 mm.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Taskukokoinen ja erittäin kevyt outdoorpuukko lyhyellä terällä. Suunniteltu kulkemaan mukana joka kerta kun lähdet ovesta ulos.

Käteen erinomaisesti istuva monikäyttötuote ja erinomainen varuste moderniin ulkoilmaelämään: Trekkaukseen, leirintään, piknikille, metsästykseen, partioon, kiipeilyyn ja muihinkin lajeihin sekä harrastuksiin. Värit suunniteltu sopimaan yhteen vaatetuksen kanssa, valitse suosikkisi. Terän hamarapuoli on erikoishiottu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla tulustikun kanssa.

Kahva on valmistettu kahdesta erilaisesta polymeeristä, ja kylkien TPE pinta tarjoaa erinomaisen otteen tehostaen työskentelyä. Sekä kahvassa että tupen kärjessä reikä narulle. Käytännöllinen ja helposti puhdistettava polypropyleenituppi, jonka väri on yhtenevä kahvan värin kanssa. Symmetrinen muoto mahdollistaa puukon laittamisen tuppeen molemmin päin. Puukko lukittuu tuppeen Click Lock lukituksella, joka varmistaa puukon pysymisen tupessa myös kaulanauhassa kuljetettaessa. 

Puolihimmeän, Scandi Grind profiilihiotun terän materiaali ruotsalainen ruostumaton 12C27 erikoisteräs, joka on käsitelty Moraknivin salaisella lämpökäsittelyllä. Pysyy erittäin terävänä pitkään. 


Tuotetiedot:

  • Kokonaispituus: 143 mm
  • Terän pituus: 59 mm
  • Terän paksuus: 2 mm
  • Puukon paino vain 58 g
  • Kokonaispaino 80 g
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta
  • Valmistusmaa Ruotsi.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 12770
Tuotenumero: 7391846018094,-592,-578,-554,-615