Ticket To The Moon - MoonHammock Compact, vihreä
Ticket To The Moon - MoonHammock Compact, vihreä Ticket To The Moon - MoonHammock Compact, vihreä Ticket To The Moon - MoonHammock Compact, vihreä Ticket To The Moon - MoonHammock Compact, vihreä Ticket To The Moon - MoonHammock Compact, vihreä

Ticket To The Moon - MoonHammock Compact, vihreä

Madventures TOP-10 tuote! Sisältää kiinnitysköydet.

49,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Kiinnitysköysillä valmiiksi varustettu yhden hengen hammock - riippumatto. Ticket To The Moon - MoonHammock Compact on uudistunut entistäkin helppokäyttöisemmäksi. Riippumatossa oleskelemisen lisäksi nyt myös asentaminen on hauskaa kun köydet ovat mukana. 


MoonHammock Express Setting Bag on uusi ratkaisu, jolla pääset kirjaimellisesti mukavuusalueelle käden käänteessä. Irrotettavan puolikuun muotoisen säilytyspakkauksen lisäksi MoonHammockissa on nyt myös toinen, kiinteä suorakaiteen muotoinen tasku, johon riippumaton voi pakata. Tilaa riittää hyvin yhdelle henkilölle ja keveytensä ansiosta MoonHammock Compact kulkee helposti mukana.


Materiaali on korkealaatuista hengittävää laskuvarjonailonia, joka kunnioittaa kehon verenkiertoa eikä synnytä painepisteitä tarjoten näin mitä mukavimmat unet ja fiiliksen. Kestää kosteutta, kuivaa nopeasti ja karkottaa ikävän. Koukut päissä ruostumatonta terästä. 


Hammock on listattu Madventures -seikkailijan oppaan "Must Have TOP-10" -varustelistalle.


Ticket To The Moon kankaat ovat Öko-Tex Standard 100 sertifioituja, eli mm. haitallisista kemikaaleista vapaita ja ihoystävällisiä.  


Ominaisuudet:

  • Paino: 730 g 
  • Kantavuus: 200 kg 
  • Pituus: 3,20 m koukusta koukkuun
  • Makuupituus: 2,90 m
  • Leveys: 1,50 m
  • Kuljetuspussin pituus 37 cm, halkaisija 12 cm
  • Konepestävissä 30C
  • Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.  


Valmistettu eettisissä ja ihmisoikeutta kunnioittavissa olosuhteissa Balilla.  


Pituus:
12 cm
Korkeus:
12 cm
Leveys:
37 cm
Paino:
0.73 kg