Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Mini Hierontarulla
Mini Hierontarulla
Mini Hierontarulla
Mini Hierontarulla
-30%

Mini Hierontarulla

30 % alennus
8,33 € 11,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 8,33 €
sis. 24 % ALV
Tehokas väline kireiden lihaskalvojen hieromiseen ja avaamiseen. Näppärän kokoinen mukana kuljetettavaksi. Sopii käytettäväksi ennen ja jälkeen treenin.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Tehokas väline kireiden lihaskalvojen hieromiseen ja avaamiseen. Näppärän kokoinen mukana kuljetettavaksi treenikassissa. Sopii käytettäväksi ennen ja jälkeen treenin.

Lihaskalvojen kireys on ikävä vaiva, josta ei tarvitse kärsiä. Kireyden poistaminen vähentää kipuja sekä parantaa suorituksia sekä kropan venyvyyttä. Mini Hierontarullalla voit helpottaa kireiden lihasten avautumista. Pienellä rullalla paine on helppo kohdentaa kipukohtiin. Rullan nystyrät hierovat lihaksia ja lihaskalvoja tehokkaasti.

Koko: 6,5 cm x 6,5 cm x 16 cm.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Paula

MINI HIERONTARULLA

Hierontarulla on muuten hyvä, mutta materiaalin luulin olevan sellaista, että sen voi pyyhkäistä desinfiointiaineella, kun käyttäjiä on useampi, materiaali oli harmiksi kuitenkin jotain pehmoista, joka ei kestä desinfiointiaineita. Toimitus oli nopea =)
Mallinumero: FROLLERMINI
Tuotenumero: 5060045905772
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.