Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Polvituki, merinovilla

Polvituki, merinovilla

19,90 €
sis. 24 % ALV
Merinovillainen polvituki tarjoaa erinomaisen suojan kylmää ja kosteutta vastaan. Ylläpitää ihanteellisen lämpötilan polven alueella, vähentäen särkyjä.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Merinovillainen polvituki kipuja ja särkyjä vastaan. Ihoystävällinen materiaali. 

Merinovillainen polvituki tarjoaa erinomaisen suojan kylmää ja kosteutta vastaan. Tuki auttaa ylläpitämään ihanteellisen lämpötilan polven alueella, mikä edistää verenkiertoa ja vähentää kiputiloja. Merinovilla on materiaalina hyvin ihoystävällinen, eikä aiheuta kutinaa tai ihottumaa. Villalla on luontaisia antibakteerisia ominaisuuksia likaa ja pölyä vastaan, joten polvituki on helppo pitää puhtaana. Merinovillan sekaan on lisätty hieman elastaania, tuomaan tukeen joustavuutta ja istuvuutta. Joustava tuki aiheuttaa jalkaan kompression, puristamatta kuitenkaan liikaa. Tuen sisäpuolella, ylä- ja alareunassa on lisäksi kuminen nauha, joka varmistaa ettei tuki  lähde valumaan liikkeen aikana. Kaksi kokovaihtoehtoa.

Konepestävä villaohjelmalla 30 asteessa. Tuulettamalla tuotetta säännöllisesti pidennät pesuväliä, säästäen sekä tuotetta että ympäristöä. Uudessa tuotteessa voi olla voimakas villan haju, joka hälvenee tuulettamalla kuivassa paikassa, suoralta auringonvalolta suojattuna. Tuote ei kestä rumpukuivausta eikä silitystä.


Tuotetiedot:

 • Merinovillainen polvituki
 • Materiaalit: 
  • Yläosa 95 % merinovilla, 5 % elastaani
  • Alaosa 100 % merinovilla
  • Tiheys 400 g/m2
 • Väri: luonnonvalkoinen (sävyerot mahdollisia)
 • Woolmark ja Oeko-Tex -sertifikaatit
 • Valmistettu Liettuassa.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: W3S32S/M, W3S32L/XL
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.