Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille.
Marine Pelastusliivi, 100 N

Marine Pelastusliivi, 100 N

32,90 €
sis. 24 % ALV
Kelluttavuus 100 Newtonia. Kauluksellinen pelastusliivi kääntää veden varaan joutuneen kasvot ylöspäin, mikä pienentää huomattavasti hukkumisriskiä.
Toimitus 1-10 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 70385
Tuotenumero: 6418025703853

Marine 100 N pelastusliivit veneilyyn ja muuhun vesillä liikkumiseen. 

Suomessa hyväksytyt pelastusliivit jaetaan 4 luokkaan kelluttavuutensa perusteella: 50, 100, 150 ja 275 N. Kantavuus ilmoitetaan newtoneina (N). 100 Newtonin pelastusliivit on tarkoitettu käytettäviksi suojaisilla vesillä. Ne kääntävät tajuttoman ihmisen selinkelluntaan 10 sekunnissa. Näitä liivejä valmistetaan ainoastaan oranssina, punaisina tai keltaisina. Korkeamman luokan kelluttavuudella varustetut liivit ovat usein ilmatäytteisiä paukkuliivejä, ja ne sopivat aikuisille vaativiin olosuhteisiin. 

Marine -pelastusliivit puetaan tukevasti päälle vetoketju- ja vyökiinnityksellä. Haararemmi varmistaa, että liivi ei pääse luiskahtamaan pois päältä veteen jouduttaessa. Liivin 100 N kelluttavuus perustuu polyeteenitäytteeseen. Kauluksellinen pelastusliivi kääntää veden varaan joutuneen kasvot ylöspäin, mikä pienentää huomattavasti hukkumisriskiä. Varmista, että käyttämäsi pelastusliivi on oikeaa painoluokkaa. Oranssi väri ja heijastimet auttavat pelastajia havaitsemaan veden varaan joutuneen paremmin myös pimeällä. 

Käytä pelastusliivejä aina vesillä liikkuessasi! 


Tuotetiedot:

  • Pelastusliivit veneilyyn ja muuhun vesillä liikkumiseen
  • Kelluttavuus: 100 newtonia
  • Polyeteenitäyte
  • Kääntää veteen joutuneen kasvot ylöspäin
  • EN ISO 12402-4 hyväksytty.